iPhone 7-8 ile YouTube videosu çekmek mantıklı mı?

Plus'ları da olur demişsiniz. iPhone 8 Plus 12 Bin TL. Amiral gemisi telefon alınır o paraya.
İkinci el olur diyorsanız ikinci el piyasasıyla yabancıyım. Ama A52'de iş görür öğrenci iseniz.

Çift kameralı bir cihaz al, iPhone 8 kullanıcısıyım ve benim telefonda portre modu yok. Bazen video çekerken bokeh efekti isteyebilirsin. O yüzden minimum 7 veya 8 Plus al derim ama 2.el yani yoksa sıfırını hem çok bulamazsın hem de bulsan çok uçuk fiyatlarda bulursun, nitekim bu telefonlar piyasaya çıkalı 5-6 sene oldu. Onun dışında iPhone 11 en ideal tercih bence ki ben de 4 yıllık emektarımı bırakıp iPhone 11'e geçiş yapacağım Mart ayında.

Ha bir de batarya problemi var. iPhone 8'in bataryasını kasım ayında değiştirdim şu anda pil sağlığı %97 ve günde 5-6 saat ekran süresinden fazlasını görmüyor. Video çekimi için birçok kez deneme yapabilirsin o da saatlerini harcamak demektir. Eğer mikrofonun kablosuz değilse lightning çıkışı 1 tane olduğundan onu da powerbank'e takarsan mikrofonunu telefona takamazsın. Büyük ekranlı olan iPhoneların bataryaları daha başarılı bizim telefonlara nazaran.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı