iPhone 7 aldım, pişman oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bu günlük kullanımda sizi ne kadar rahatsız etti? Sırf teknik kağıtta 720P yazdığı için mi yoksa gerçekten kullanırken de mi kötü buldunuz? Teknik özelliklere göre bu iyi bu kötü denmez.
Günlük kullanımda hiç rahatsız etmiyor. Ancak film filan izlerken 1080p filan olmasını isterdim ama şunu da itiraf edim bilmeyen biri 720p olduğunu anlamaz renkler çok güzel geliyor çok canlı renkleri var.

Çoğu cihaz FHD ekrana geçmişken iphone hala 720P mi kullanıyor? Bilmiyordum ama yıkıcı oldu bu.
Hocam hayırlı olsun. iPhone sizi üzmez. Seneye satıp üzerine bir miktar ekleyerek temiz bir S8 alabilirsiniz çok merak ediyorsanız. Ben android seviyorum. Daha doğrusu mi5 kullanıcısıyım miui ara yüzü var ve memnunum. Yani bir nevi senin keyfine kalmış. Kafana takma bir çok kişinin ulaşmak isteyipte ulaşamadığı bir telefona sahipsin. Tadını çıkart.[emoji41]
Seneye satıp S8 almayacağım 3 ay sonra yeni iPhone 7s cıkıcak hemen hemen 14 ay sonrada iPhone 8 çıkar satıp iPhone 8 alacağım.

Çok fark yok ama doğrusu bu: 1334 x 750. Ve 326 PPI. Retina HD fonksiyonu ve IPS teknolojisi de var. Bence iyi gayet.

iPhone 7 - Technical Specifications
Ekran gerçekten güzel çoğu 1080p ekranlı telefonlarla bile kapışır ama film izlerken 1080p olsa yine bu teknolojiyle süper olurdu günlük kullanımda 720p olduğunu anlamıyorsun bile.

Kesinlikle. Alınmayacağınızı bilsem bir terapiste gitmenizi tavsiye ederdim. :D

Çünkü iPhone serisi, modern yüzyılın en büyük başarılarından biridir.

Kim ne derse desin.
Yok düşündüm de aslında iyi ki almışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle. Alınmayacağınızı bilsem bir terapiste gitmenizi tavsiye ederdim. :D

Çünkü Iphone Serisi, modern yüzyılın en büyük başarılarından biridir.

Kim ne derse desin.
Şu ana kadar çıkan sadece bir iPhone yenilikçi o da iPhone 1. Gerisi hiç de yenilikçi değil.

@Barış Tolon iPhone parası olan ve "Marka" telefon isteyenlerin aldığı bir telefondur. Şimdi düşün arkadaş ortamında iPhone mu çıkarsan daha havalı olur yoksa Xiaomi mi? Tabii ki de iPhone. Xiaomi istediği kadar güçlü olsun sonuçta marka var işin ucunda.

@Barış Tolon iPhone parası olan ve "Marka" telefon isteyenlerin aldığı bir telefondur. Şimdi düşün arkadaş ortamında iPhone mu çıkarsan daha havalı olur yoksa Xiaomi mi? Tabii ki de iPhone. Xiaomi istediği kadar güçlü olsun sonuçta marka var işin ucunda.
Yıllardır görüyoruz ki kullanıcılarını üzmeyen marka Apple olmuştur. Android telefonları örnek olarak S8 nasıl çıktıysa öyle kalır. Android 7'den 8'e 8'den 9'a ve hep aynı menü hep aynı içerik sonra unutulur. Apple 4 yıl önce çıkardığı iPhone 5s'e dahi iOS 11 güncellemesi verecek.
Samsung ise S5 olsun S6 olsun unuttu bile. Not : Samsung'u kötülemiyorum S8 harici bütün telefonları iyi değil Samsug'un. Apple her türlü diğer markalardan önde bunu herkes biliyor. 2 yıl sonra S8 ve iPhone 7'yi görecegiz hangisi daha hızlı ve güncel.

@Bayram Şenakar Her sene sunumda "REVOLUTION" diye diye milleti inandırmaya başarmışlar devrim niteliğinde yenilik yaptıklarını. :)
Nedense her yıl çıkan iPhone bütün Android telefonları çok rahat solluyor. iPhone 7 ile S8 speed ve performans videolarına göz at bence. Not : S8'i kötülemiyorum ben de beğeniyorum gayet şık ve başarılı telefon. Android telefonların kralı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Cafer Kaşan Keşan Öncelikle Andorid dendiğinde aklınıza gelen ilk marka Samsung olmasın. İkincisi yukarda da belirttiğim gibi Apple planlı eskitme yapıyor ve iPhone 5S'e gelen iOS 11 tamamen iPhone 5S'i yavaşlatmak içindir. Hep aynı menü diyorsun ancak asıl iOS'un bütün sürümlerinin menüsü neredeyse birebir aynı. iOS sadece özgürlüğü kısıtlayan bir markadır.
Şimdi Xiaomi'nin SAR değeri diyenler oluyor ancak bir de cebindeki "Marka" iPhone'un SAR değerine bakan yok.

Pişman olmanıza hak veriyorum çünkü 32 gb almışsınız. Daha yükseği yok muydu? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı