S7 Edge kaç kere yılın telefonu seçildi be. Nasıl hala bunu söylüyorsunuz komik gerçekten. Neyse sorularınızın cevabını aldı iseniz tamamlansın. Yoksa dediğim gibi konu Andorid VS IOS muhabbetine girmeye başlıyor gene.
@Cafer Kaşan Keşan Öncelikle Andorid dendiğinde aklınıza gelen ilk marka Samsung olmasın. İkincisi yukarda da belirttiğim gibi Apple planlı eskitme yapıyor ve iPhone 5S'e gelen iOS 11 tamamen iPhone 5S'i yavaşlatmak içindir. Hep aynı menü diyorsun ancak asıl iOS'un bütün sürümlerinin menüsü neredeyse birebir aynı. iOS sadece özgürlüğü kısıtlayan bir markadır.
Şimdi Xiaomi'nin SAR değeri diyenler oluyor ancak bir de cebindeki "Marka" iPhone'un SAR değerine bakan yok.
Bunu düşünen nadir insanlardansın iyi araştırma yapmanı tavsiye ediyorum. 2 yıldır iPhone 5s kullanan arkadaşım var. İlk aldığımda nasılsa hala o kadar hızlı diyor sana bunu kim anlattıysa yani kısacası kedi ulaşamicagı cigere mundar der. Ayrıca yukarda zaten belirttim Android de kral Samsung.
Resmen şok oldum. Tekrar tekrar izledim adam aynı anda basıyor. Sanki temelde bir "input lag" var. Adamın dokunuşlarını birkaç ms geç algılıyor. Kerneldeki ufak bir kodu her iPhone sürümü için yeniden yazıyorlar ve sonuçta her güncelleme bir önceki jenerasyonu kullanan insanlara 'artık telefonum yavaşlamaya başladı' düşüncesi verdiriyor
Siz zaten ancak bir şeylerin eksik olduğunu söyleyerek eleştirirsiniz. Bu çok kolaydır. Neyin eksik olduğunu söylemek sizin gibi üşengeç eleştirmenlerin yapacağı bir şey değildir. Beklenemez zaten.
Iphone her sene Revolution temalı reklamlar yapmıyor. Bu konuda bir hayli yanılmışsınız.
Bir şirket reklam felsefesinin temel kodlarını asla değiştirmez.
Her sene yapılan reklamların yenilikçi görünmesinin sebebi, en başından beri zaten Iphone'un bu anlayışı benimsemiş olmasından kaynaklanır.