iPhone 7 aldım, pişman oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pişman olmanıza hak veriyorum çünkü 32 gb almışsınız. Daha yükseği yok muydu?
iPhone 7 128 GB, 32 GB sürümünden daha yavaş çalışıyor. Apple hafızayı arttırıcam diye performansı düşürüyor.

S8 harici bütün telefonları iyi değil Samsung'un.
S7 Edge kaç kere yılın telefonu seçildi be. Nasıl hala bunu söylüyorsunuz komik gerçekten. Neyse sorularınızın cevabını aldı iseniz tamamlansın. Yoksa dediğim gibi konu Andorid VS IOS muhabbetine girmeye başlıyor gene.

Bunu düşünen nadir insanlardansın iyi araştırma yapmanı tavsiye ediyorum. 2 yıldır iPhone 5s kullanan arkadaşım var. İlk aldığımda nasılsa hala o kadar hızlı diyor sana bunu kim anlattıysa yani kısacası kedi ulaşamicagı cigere mundar der. Ayrıca yukarda zaten belirttim Android de kral Samsung.

Buyrun hocam kanıtım var.
Resmen şok oldum. Tekrar tekrar izledim adam aynı anda basıyor. Sanki temelde bir "input lag" var. Adamın dokunuşlarını birkaç ms geç algılıyor. Kerneldeki ufak bir kodu her iPhone sürümü için yeniden yazıyorlar ve sonuçta her güncelleme bir önceki jenerasyonu kullanan insanlara 'artık telefonum yavaşlamaya başladı' düşüncesi verdiriyor

Siz zaten ancak bir şeylerin eksik olduğunu söyleyerek eleştirirsiniz. Bu çok kolaydır. Neyin eksik olduğunu söylemek sizin gibi üşengeç eleştirmenlerin yapacağı bir şey değildir. Beklenemez zaten.

Iphone her sene Revolution temalı reklamlar yapmıyor. Bu konuda bir hayli yanılmışsınız.

Bir şirket reklam felsefesinin temel kodlarını asla değiştirmez.

Her sene yapılan reklamların yenilikçi görünmesinin sebebi, en başından beri zaten Iphone'un bu anlayışı benimsemiş olmasından kaynaklanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…