IPhone 7 alınır mı?

Ropee

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller. Bazı durumlardan ötürü telefonumu şu an kullanamıyorum. En azından sosyal medyaya girebilecek bir telefon arıyorum. Bu şartları göz önünde bulundurduğumda iPhone 7 iyi bir seçenek gibi görüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Uygun bulunursa alınabilir batarya ve ekran boyutu dışında üzmez bence. Ama muadillerine de bakın derim Android tarafında. Belki daha iyisi bulunabilir.

Yıllarca kullandım. Çok keyifli telefondur. Şuan çalışıyor olsa kullanmaya devam ederdim.

Alınmaz hocam, zamanı geçeli çok oldu. iPhone alcaksan minimum 13 filan alınması gerek diye düşünüyorum.

Alınır neden alınmasın?

Dostlar arkadaş geçici bir telefon arıyor ve sadece sosyal medya kullanacak. iPhone 7 ucuza bulunabilirse alınabilir aslında zaten anladığım kadarıyla uzun süreli kullanmayacak.

Alınmaz hocam, zamanı geçeli çok oldu. iPhone alcaksan minimum 13 filan alınması gerek diye düşünüyorum.
Hocam şöyle ki ana telefon olarak kullanmayacağım. Elimi biraz toparlayana kadar kullanacağım geçici bir telefon olacak.

Uygun bulunursa alınabilir batarya ve ekran boyutu dışında üzmez bence. Ama muadillerine de bakın derim Android tarafında. Belki daha iyisi bulunabilir.

Android tarafında önerebileceğiniz cihaz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…