IPhone 7 alınır mı?

Ben yapay zeka için söyledim şu an pek bir etkisi olmasa da ileride çok lazım olacak Samsung S22 serisine getirirken Apple'ın iPhone 16'ya bile getirmeme olasılığı insanı çileden çıkarıyor. O yüzden düşük fiyat bandında Apple alınmaz.
Bahsettiğimiz cihaz maksimum 3 bin tl farkında mısın?

Bahsettiğimiz cihaz maksimum 3 bin TL farkında mısın?

Ben zaten düşük fiyattaki modelden bahsetmiyorum konuyu farklı yere çekmeyin güncelleme desteği çoktan bitmiş kulaklığa bile bağlanmayan telefonları tercih edeceğine yeni çıkmış M modeller alınabilir şu an hiçbir Apple modelinin alınmayacağından bahsettim umarım anlamışsınızdır. Zaten yorum öncesi o fiyat bandındaki önerimi de yaptım.

Ben zaten düşük fiyattaki modelden bahsetmiyorum konuyu farklı yere çekmeyin güncelleme desteği çoktan bitmiş kulaklığa bile bağlanmayan telefonları tercih edeceğine yeni çıkmış M modeller alınabilir şu an hiçbir Apple modelinin alınmayacağından bahsettim umarım anlamışsınızdır. Zaten yorum öncesi o fiyat bandındaki önerimi de yaptım.
O rakamlara herhangi bir android cihazın saç baş yolduracağının farkındasındır umarım büyük üstat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı