selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #11 Jeblion dedi: Alınmaz hocam, zamanı geçeli çok oldu. iPhone alcaksan minimum 13 filan alınması gerek diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Neden diğer iPhonelar ile ne farkı var? Ropee dedi: Android tarafında önerebileceğiniz cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan bir Android kullanmaktansa bataryası sağlam bir iPhone 7 daha mantıklı olur.
Jeblion dedi: Alınmaz hocam, zamanı geçeli çok oldu. iPhone alcaksan minimum 13 filan alınması gerek diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Neden diğer iPhonelar ile ne farkı var? Ropee dedi: Android tarafında önerebileceğiniz cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan bir Android kullanmaktansa bataryası sağlam bir iPhone 7 daha mantıklı olur.
Jeblion Centipat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #12 Ropee dedi: Hocam şöyle ki ana telefon olarak kullanmayacağım. Elimi biraz toparlayana kadar kullanacağım geçici bir telefon olacak. Genişletmek için tıkla... Geçici kısmını atlamışım hocam. @Aytemiz 'e katılıyorum bu durumunda
Ropee dedi: Hocam şöyle ki ana telefon olarak kullanmayacağım. Elimi biraz toparlayana kadar kullanacağım geçici bir telefon olacak. Genişletmek için tıkla... Geçici kısmını atlamışım hocam. @Aytemiz 'e katılıyorum bu durumunda
Ropee Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #13 C3zzâr dedi: 8Plus daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak 5.000 TL'den başlıyor o da beni biraz aşar hocam. Hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim. Almaya karar verdim.
C3zzâr dedi: 8Plus daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak 5.000 TL'den başlıyor o da beni biraz aşar hocam. Hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim. Almaya karar verdim.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.349 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #14 Aytemiz dedi: Dostlar arkadaş geçici bir telefon arıyor ve sadece sosyal medya kullanacak. iPhone 7 ucuza bulunabilirse alınabilir aslında zaten anladığım kadarıyla uzun süreli kullanmayacak. Genişletmek için tıkla... Android daha mantıklı bu bütçede. İphone 7 bataryası ile evden dışarı çıkmaya korkarım
Aytemiz dedi: Dostlar arkadaş geçici bir telefon arıyor ve sadece sosyal medya kullanacak. iPhone 7 ucuza bulunabilirse alınabilir aslında zaten anladığım kadarıyla uzun süreli kullanmayacak. Genişletmek için tıkla... Android daha mantıklı bu bütçede. İphone 7 bataryası ile evden dışarı çıkmaya korkarım
Ropee Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #15 balkann dedi: Android daha mantıklı bu bütçede. iPhone 7 bataryası ile evden dışarı çıkmaya korkarım Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir Android cihaz var mı?
balkann dedi: Android daha mantıklı bu bütçede. iPhone 7 bataryası ile evden dışarı çıkmaya korkarım Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir Android cihaz var mı?
Jeblion Centipat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #16 selo1907 dedi: Neden diğer iPhonelar ile ne farkı var? Saçma sapan bir Android kullanmaktansa bataryası sağlam bir iPhone 7 daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Tasarım, teknoloji, vs vs... Ama zaten bu topa girmeye gerek yok arkadaş geçici olarak demiş ben o kısma dikkat etmemişim
selo1907 dedi: Neden diğer iPhonelar ile ne farkı var? Saçma sapan bir Android kullanmaktansa bataryası sağlam bir iPhone 7 daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Tasarım, teknoloji, vs vs... Ama zaten bu topa girmeye gerek yok arkadaş geçici olarak demiş ben o kısma dikkat etmemişim
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.365 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #17 balkann dedi: Android daha mantıklı bu bütçede. iPhone 7 bataryası ile evden dışarı çıkmaya korkarım. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru fakat bu bütçede 2. el olarak akicilikta iyi bir cihaz bulunmayabilir. Ropee dedi: Önerebileceğiniz bir Android cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi şehir ve ilçedesiniz? Sarı sitede belki iyi bir şey bulabilirim.
balkann dedi: Android daha mantıklı bu bütçede. iPhone 7 bataryası ile evden dışarı çıkmaya korkarım. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru fakat bu bütçede 2. el olarak akicilikta iyi bir cihaz bulunmayabilir. Ropee dedi: Önerebileceğiniz bir Android cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi şehir ve ilçedesiniz? Sarı sitede belki iyi bir şey bulabilirim.
Ropee Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #18 Aytemiz dedi: Hocam doğru fakat bu bütçede 2. el olarak akicilikta iyi bir cihaz bulunmayabilir. Hocam hangi şehir ve ilçedesiniz? Sarı sitede belki iyi bir şey bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Ankara'dayım herhangi bir ilçesine gidip gelmek sorun olmaz hocam.
Aytemiz dedi: Hocam doğru fakat bu bütçede 2. el olarak akicilikta iyi bir cihaz bulunmayabilir. Hocam hangi şehir ve ilçedesiniz? Sarı sitede belki iyi bir şey bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Ankara'dayım herhangi bir ilçesine gidip gelmek sorun olmaz hocam.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.365 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #19 Ropee dedi: Ankara'dayım herhangi bir ilçesine gidip gelmek sorun olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Bütçe tam olarak nedir sormayı unutmuşum kusuruma bakmayın.
Ropee dedi: Ankara'dayım herhangi bir ilçesine gidip gelmek sorun olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Bütçe tam olarak nedir sormayı unutmuşum kusuruma bakmayın.
Ropee Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #20 Aytemiz dedi: Bütçe tam olarak nedir sormayı unutmuşum kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ben yazmamışım konuyu açarken. 3000 TL verebilirim.
Aytemiz dedi: Bütçe tam olarak nedir sormayı unutmuşum kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ben yazmamışım konuyu açarken. 3000 TL verebilirim.