iPhone 7 alınır mı?

2 senelik garantinin son aylarında değişim yaptırırsanız, mantıki olarak swap cihaz sizi 2 sene rahat götürür hatta fazlasını bile götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu değişim için kullanıcı hatası olmaması gerek diye biliyorum. Nasıl olacak ?

O konuda net bir fikrim yok. Şahsen telefonu çizik, bazı yerleri büzülmüş İphone6'yı arkadaşım sırf tuş kilidi çalışmadığı ve batarya süresi azaldığı için 2 yıl sonunda garantiye verdi, ve yeni bir cihaz aldı. Tabi ki bu durum ekran kırık olduğunda veya telefona su kaçması gibi durumlarda engel teşkil eder mi o konuyu bilmiyorum.

7 yerin 7 plus al bence bende 7plus 256 gb var daha uyumlu yazılımlara

Arasında çok Bariz küçük farklar var . I phone 3 den beri sürekli üst sürümünü aldım Taki 8 v x çıkana kadar iki seriyi de beğenmedim . Huwai nin son çıkardıkları bile daha iyi görünüyor . Tabi alışkanlık yedekleme gibi durumlar olunca ıphone vazgeçilmez . İşlemcide şu sorunu yaşarsın hafıza 40/50 gb doldumu kasıntılar donmalar sinir krizlerine döndürüyor . O yüzden ben 256 alıyorum . 128 daha ideal olur du senin için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…