iPhone 7 alınır mı?

2 senelik garantinin son aylarında değişim yaptırırsanız, mantıki olarak swap cihaz sizi 2 sene rahat götürür hatta fazlasını bile götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu değişim için kullanıcı hatası olmaması gerek diye biliyorum. Nasıl olacak ?

O konuda net bir fikrim yok. Şahsen telefonu çizik, bazı yerleri büzülmüş İphone6'yı arkadaşım sırf tuş kilidi çalışmadığı ve batarya süresi azaldığı için 2 yıl sonunda garantiye verdi, ve yeni bir cihaz aldı. Tabi ki bu durum ekran kırık olduğunda veya telefona su kaçması gibi durumlarda engel teşkil eder mi o konuyu bilmiyorum.

Arasında çok Bariz küçük farklar var . I phone 3 den beri sürekli üst sürümünü aldım Taki 8 v x çıkana kadar iki seriyi de beğenmedim . Huwai nin son çıkardıkları bile daha iyi görünüyor . Tabi alışkanlık yedekleme gibi durumlar olunca ıphone vazgeçilmez . İşlemcide şu sorunu yaşarsın hafıza 40/50 gb doldumu kasıntılar donmalar sinir krizlerine döndürüyor . O yüzden ben 256 alıyorum . 128 daha ideal olur du senin için .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı