iPhone 7 alırken neye dikkat edilmelidir?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Yarın cihaz bakacağım. iPhone 7 cihazın her şey çalışıyor ve her şeyi mevcut: Kutu, fatura, orijinal şarj aleti. Bataryası serviste değişmiş orijinali ile. Nelere dikkat etmem lazım yardım eder misiniz?

iCloud kilidine kesinlikle dikkat etmelisiniz. iCloud hesabından çıkış yapılmıyorsa 10 km yakınından bile geçmemelisiniz.

Tamamdır alacağımı kesinleştirdiğim zaman çıkış yaptırıp telefonu sıfırlamalı mıyım?

Tamamdır alacağımı kesinleştirdiğim zaman çıkış yaptırıp telefonu sıfırlamalı mıyım?

Telefonu sıfırlayın ve kendi iCloud hesabınızı cihaza tanımlayın.
Sıkıntı olmadan cihaza iCloud hesabınızı ekleyebiliyorsanız ve kozmetik olarak sıkıntı yoksa alabilirsiniz.

Ama sıfırladıktan sonra satıcı bilgisayara bağlayıp ufak bir işlem gerekiyor vs gibi şeyler söylerse sakın almayın sıfırlama ve iCloud eklemeyi siz kendi elinizle yapın.

Almamaya, 6-7 senelik telefon lütfen yani. Sırf Apple olsun diye böyle işlere girişmeyin. Kameraları gerçekten eskidi, özellikle selfie kamerası gerçekten kötü. Hala pek kasma, donma yapmaz ama 7 senelik telefon olduğu gerçeğini de değiştirmez.

Pilin orijinal olduğuna emin ol. Geçtiğimiz yaz bende 2.el satın aldım, pil sağlıığı %100 dü ve şu anda 95 de fakat telefon %40 sarjı varken kapanıyor. Yarın gidip orijinal pil taktıracağım.

Almamaya, 6-7 senelik telefon lütfen yani. Sırf Apple olsun diye böyle işlere girişmeyin. Kameraları gerçekten eskidi, özellikle selfie kamerası gerçekten kötü. Hala pek kasma, donma yapmaz ama 7 senelik telefon olduğu gerçeğini de değiştirmez.

Eski telefon fakat kaliteli bence, bende almayı düşünüyorum 3K'yı Redmi Note 9'a vereceğime 2.5K'yı iPhone 7'ye veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı