2. el iPhone alırken neye dikkat edilmeli?

422470

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
3.544
Çözümler
14
Bayramdan sonra inşallah iPhone 7 almayı düşünüyorum. Alırken neye dikkat etmeliyim? Ben bir kere iPhone 4S kullandım ve iCloud diye bir şey var. Onun şifresini falan bilmediğinde telefon kullanılamıyor sanırım. Başka ne bilmem gerek?
 
Bayramdan sonra inşallah iPhone 7 almayı düşünüyorum. Alırken neye dikkat etmeliyim? Ben bir kere iPhone 4S kullandım ve iCloud diye bir şey var. Onun şifresini falan bilmediğinde telefon kullanılamıyor sanırım. Başka ne bilmem gerek?

Kutusu veya şarj aletinden önce en önemlisi faturasının olup olmaması faturası yoksa almanızı tavsiye etmiyorum. Eğer ki bilen birisiyseniz veya bilen bir yakınınız varsa telefonu söküp anakartına bakmasını tavsiye ederim herhangi bir işlem görmüş mü diye.
 
Pil sağlığına bakın , fatura kutuya bakın , bir video açıp hoparlörü kontrol edin , ekranı inceleyin test edin , bir oyun açıp aşırı ısınıyor mu diye bakın , IMEI sorgulayın , kasayı inceleyin , bir arama yapıp mikrofon ve ahizeyi kontrol edin ki bu iPhone 7lerde çok sık rastlanan bir sorundur.

Touch ID mutlaka test edin. Mümkünse işten anlayan birisi daha varsa iki kişi gidin.

Cihaz tüm testlerinizi geçer ve almak isterseniz satıcının yanında iCloud hesabından çıkış yaptırın onun yanında cihazı kurun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı