iPhone 7 almak için geceden kuyruğa girdiler!

Amacı hava atmak olan en iyisini almak ister, amacı "telefon" kullanmak olan ihtiyacı olanı almak ister. Fark bu işte. 3000 TL'ye telefon oluyor ise bakalım devamı nasıl olacak, o telefona bu parayı veren de...

6S cihazımı sattım ben de. Şu an 'Nokia'nın, 'Lumia' serisinden bir cihazını kullanıyorum orta segment benim de işimi görüyor. iPhone'da ne yapabiliyorsam tabii bütün fonksiyonlar olmasa da bu cihazım da çoğu işlevi görüyor, zaten yoğunluktan pekte fırsat olmuyor. Tabi dediğimiz gibi isteyen istediğini kullanır bizi ne ilgilendirir, sadece saçmalık gibi geliyor artık. 2016 yılındayız ve adamlar kulaklığı kartona koymuş ya saçmalığa bak. 3.500 vereceksin en az fakat 1,960 mAh bataryası olacak. Artık sana sadece gülerler yarım elma...

Kendilerinin, çocuklarının geleceği için kaygı duyup bir kez bile sokağa çıkmayan bu zevatı, bir aleti edinme kaygısı içinde gece yarısı saatler boyunca dışarıda üşürken görmek insanı acı acı gülümsetiyor.

Çok iyi özetlemişsin hocam. İşin kötüsü, bu insanlar milyonlarca. Hani arada kriz var, millet sürünüyor falan diyoruz ya. Bazen de düşünüp diyorum ki aslında kriz falan yok herkes çok iyi, buldukça daha fazlasını istiyor. Elindekiyle yetinmeyi bilmeyip, daha fazlasını istedikçe biz de kriz varmış gibi görüyoruz. Ama hikaye...

Çok iyi özetlemişsin hocam. İşin kötüsü, bu insanlar milyonlarca. Hani arada kriz var, millet sürünüyor falan diyoruz ya. Bazen de düşünüp diyorum ki aslında kriz falan yok herkes çok iyi, buldukça daha fazlasını istiyor. Elindekiyle yetinmeyi bilmeyip, daha fazlasını istedikçe biz de kriz varmış gibi görüyoruz. Ama hikaye...
Ülke kriz varsa biri bana satılan onca lüks arabanın hesabını versin. ÖTV yüksek diyen adamın altında Porche var...

Para kazandıkça nankörleşiyoruz, israf ediyoruz. E haliyle de huzur bulamıyoruz...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı