iPhone 7 Düşük Pil Süresi Sorunu

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefonu faal olarak kullanmamama rağmen (günde ortalama 4 saat) bataryam %40’ların altına iniyor. Konum servisleri, sistem dokunuşları gibi pili tüketen her türlü şeyi kapattım. Oyun da toplasanız 45 dakika oynuyorum. Sorun ne olabilir? Yoksa ben telefonu gözümde fazla mı büyütmüşüm?

4 saat içinde %40 gayet ortalama bir değer. Bende iPhone 7 kullanıyorum. Ama GPS vesayre hiçbir özelliği kapalı değil. Oyun çok oynamıyorum ve yaklaşık 4-7 saat arası kullanım süresi alıyorum.

iPhone 7'nin içinde oldukça küçük bir pil var, 1960 mAh. Plus modeli alsaydınız yaklaşık 9-10 saat arası kullanım süresi alabilirdiniz. 2900 mAh pil var Plus modelinde.

Ayrıca alalı ne kadar zaman geçti ? Aldığınız ilk birkaç gün iPhone pili kendini kalibre eder. Toparlanması birkaç gün alır.

Ve hep en güncel yazılımı kullanın. Artık iOS 11 stabil bir hale geldi. Çok da hatayla karşılaşmıyorum.

4 saat içinde %40 gayet ortalama bir değer. Bende iPhone 7 kullanıyorum. Ama GPS vesayre hiçbir özelliği kapalı değil. Oyun çok oynamıyorum ve yaklaşık 4-7 saat arası kullanım süresi alıyorum.

iPhone 7'nin içinde oldukça küçük bir pil var, 1960 mAh. Plus modeli alsaydınız yaklaşık 9-10 saat arası kullanım süresi alabilirdiniz. 2900 mAh pil var Plus modelinde.

Ayrıca alalı ne kadar zaman geçti ? Aldığınız ilk birkaç gün iPhone pili kendini kalibre eder. Toparlanması birkaç gün alır.

Ve hep en güncel yazılımı kullanın. Artık iOS 11 stabil bir hale geldi. Çok da hatayla karşılaşmıyorum.
2,5 aydır kullanıyorum ve sıfır aldım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı