iPhone 7 pil kullanım süresi

Recep61019

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, iPhone 7 aldım. Youtube, Safari, Facebook karışık bir kullanımda batarya dolu iken pil kullanım sürem 7 ya da 8 saat, sürekli video izlersem 5 saatte bile bitiyor. Peki sizde durum nedir ? Kullanım süreleriniz ne kadar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone için iyi bir değer. iPhone 6 tecrübeme bakılırsa çok iyi hatta :) Bahsettiğin değerleri normal kullanımda alabilmek zor zira.

GM 5 Plus kullanıyorum. Normal kullanımda 1,5 günü rahatça çıkarıyorum. Yoğun kullanımda da biraz çabuk bitiyor (6 saat) ama bunu hızlı şarj ile telafi ediyor.

Şimdi diyeceksiniz fakir GM'ciler burayı basmış diye ama bizim de gücümüz bu telefona yetti. Ama batarya performansı bütün iPhone'lardan daha iyi.

Şimdi diyeceksiniz fakir GM'ciler burayı basmış diye ama bizim de gücümüz bu telefona yetti. Ama batarya performansı bütün iPhone'lardan daha iyi.
Sakin hocam. Öğrenci adamım ben. Ne işim var İ Phone ile falan.

He, ileride işim, olur, param olur, alırım.

Bu arada konu sahibi arkadaşa da, telefonunuz hayırlı olsun. :D

Sakin hocam. Öğrenci adamım ben. Ne işim var İ Phone ile falan.

He, ileride işim, olur, param olur, alırım.

Bu arada konu sahibi arkadaşa da, telefonunuz hayırlı olsun. :D
Ben de zaten normal bir memur maaşı alıyorum, Galaxy Gio bozulunca ilk gördüğüm Vatan'dan bunu aldım. Ama tesadüfen çok iyi çıktı.

@Recep61019 telefonunuz hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı