Tabi ki edilir 1 dakika düşünmeyin.
Düzenleme: A30 deyince 2016 yılında çıkan eski Samsung'a gitti aklım dediğimi dikkate almayın bilgili kişiler tavsiye verebilir.
@AsdAsLAYEr iOS ve iPhone konusunda bir bilginizin olmadığını düşünmeye başladım.
@Fenerbahçelii Sorunun cevabına gelirsek gayet yeterlidir. Sadece oyun kısmında pil süresi sizi tatmin etmeyebilir ve iOS 16 alamayacak olması uygulama desteğinin çekileceği anlamına gelmiyor. Yaklaşık 2-3 sene daha güncel uygulama desteği sunulacaktır.
Tabii ki edilir 1 dakika düşünmeyin.
Düzenleme: A30 deyince 2016 yılında çıkan eski Ssamsung'a gitti aklım dediğimi dikkate almayın bilgili kişiler tavsiye verebilir.
Ben iphone 7 2000 tl hepsiburada'ya verip üstüne ekleyip Galaxy s8 aldım. Alır almaz rom yükledim. @Umut Nas hocam sağolsun. Pixel romu geri yükledim ve şu anda satılan yeni nesil yazılımı kullanabiliyorum.
Asıl soru yeterli mi ?
Tabii ki de yeterli. Şarj belki günde bir kere daha ister kullanıma bağlı. Ancak sorun değilse yeterlidir. İş görür açıkcası.
400-500 TL gibi bir ekleme yaparak takas edebilirsiniz diye düşünüyorum. A30'un 5500 TL olması sizi yanıltmasın. Android telefonların değeri 2. elde çok düşüyor.
400-500 TL gibi bir ekleme yaparak takas edebilirsiniz diye düşünüyorum. A30'un 5500 TL olması sizi yanıltmasın. Android telefonların değeri 2. elde çok düşüyor.
Samsung'dan kasma gibi sorunlar olsun vb sorunlar olsun bıktım ve iPhone 7 ile takas edeceğim sanırım iPhone 7 günlük kullanım için batarya olsun hız olsun iyi mi oyun falan oynamıyorum telefonda sadece Instagram ve WhatsApp da takılıyorum.
Pil sağlığı iyi ise alabilirsin. Yada pil taktırırsın 300 TL civarı. Phone Diagnostics veya Phone doctor uygulamasını indirip sistemi check yaparsın. Sıkıntı yok ise alabilirsin. Ancak arkadaşlarında dediği gibi IOS16 desteklemez.
Pil sağlığı iyi ise alabilirsin. Ya da pil taktırırsın 300 TL civarı. Phone Diagnostics veya Phone doctor uygulamasını indirip sistemi check yaparsın. Sıkıntı yok ise alabilirsin. Ancak arkadaşlarında dediği gibi iOS16 desteklemez.