iPhone 7 günlük kullanım için yeterli mi?

@AsdAsLAYEr iOS ve iPhone konusunda bir bilginizin olmadığını düşünmeye başladım.

@Fenerbahçelii Sorunun cevabına gelirsek gayet yeterlidir. Sadece oyun kısmında pil süresi sizi tatmin etmeyebilir ve iOS 16 alamayacak olması uygulama desteğinin çekileceği anlamına gelmiyor. Yaklaşık 2-3 sene daha güncel uygulama desteği sunulacaktır.

Bence gayet yeterli zamanında kullandım günlük kullanım için gayet uygun.

Tabii ki edilir 1 dakika düşünmeyin.
Düzenleme: A30 deyince 2016 yılında çıkan eski Ssamsung'a gitti aklım dediğimi dikkate almayın bilgili kişiler tavsiye verebilir.

Hocam ben zaten etmek istiyorum fakat telefoncu sizce eder mi? A30 iPhone 7'ye göre çok mu kötü? Fakat A30 4500 TL iPhone 7 3500.

Ben iphone 7 2000 tl hepsiburada'ya verip üstüne ekleyip Galaxy s8 aldım. Alır almaz rom yükledim. @Umut Nas hocam sağolsun. Pixel romu geri yükledim ve şu anda satılan yeni nesil yazılımı kullanabiliyorum.

Asıl soru yeterli mi ?
Tabii ki de yeterli. Şarj belki günde bir kere daha ister kullanıma bağlı. Ancak sorun değilse yeterlidir. İş görür açıkcası.

Samsung'dan kasma gibi sorunlar olsun vb sorunlar olsun bıktım ve iPhone 7 ile takas edeceğim sanırım iPhone 7 günlük kullanım için batarya olsun hız olsun iyi mi oyun falan oynamıyorum telefonda sadece Instagram ve WhatsApp da takılıyorum.
Günlük Kullanım İçin Yeterlidir Lakin Bataryada Problem Yaşayabilirsin Çözümü İse Bataryayı Bir Yerde Daha İyi Bataryayla Değiştirebilirsin..

Pil sağlığı iyi ise alabilirsin. Yada pil taktırırsın 300 TL civarı. Phone Diagnostics veya Phone doctor uygulamasını indirip sistemi check yaparsın. Sıkıntı yok ise alabilirsin. Ancak arkadaşlarında dediği gibi IOS16 desteklemez.

Pil sağlığı iyi ise alabilirsin. Ya da pil taktırırsın 300 TL civarı. Phone Diagnostics veya Phone doctor uygulamasını indirip sistemi check yaparsın. Sıkıntı yok ise alabilirsin. Ancak arkadaşlarında dediği gibi iOS16 desteklemez.

Hocam peki A30 ile takas yapacağım zaten 200 TL para isterse üstüne verip almak mantıklı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı