iPhone 7 hala alınabilir mi?

Hiçbir şekilde oyun amaçlı almıyorum. PC'de oyun oynayacağım için telefonda oyun oynama gereksinimi duymayacağım. Çok sosyal medyaya da girmem günde belki 4 saatten fazla olmaz. Benim için hala alınabilir bir telefon mu?

Size şu kadar söyleyeyim. Ben tam 3 senelik iPhone 7 Plus kullanıcısıyım. Kasma, donma, kapanma gibi sorunları hiç yok. Üstelik benim şansım mıdır yoksa hepsi mi böyle bilmem ama, ben telefonu en az 10 kere 2-3 metre yükseklikten yere düşürdüm. Hem de sert zemine. Ne kırıldı ne çatladı, sadece kasanın kenarlarında çok küçük çizikler oluştu. Tek sıkıntısı pil galiba yanlış bilmiyorsam 2900 mAh olmalı. Bana yetiyor, oyun oynamıyorum zaten. Bir de şarj %1'e gelince telefonda hafif kasma oluyor sadece %1'de ki o da gayet normal bence. Benimki 32 GB. Temiz veya sıfır bulursanız sizi epey götürür. Şöyle bir de anım var:) bir gün maçımız vardı u-16. telefon dolapta hırkanın içindeydi kimse çalmasın diye koymuştum. Maçtan sonra onu unuttum dolap üstteydi hırkayı bir çektim... Telefonumun havada uçuşunu seyrettim sonra mermere düştü yere. Kaldırdım baktım hiçbir şey yok. Amaaa touch ID çalışmıyor. Garantiye yollamadım 1 ay sonra kendiliğinden düzeldi şimdi çalılıyor. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı