iPhone 7 hâlâ alınır mı?

Hangisini sevdiyseniz onu alın. Başkasının kararıyla pişman olmaktansa, kendi kararınızla pişman veya mutlu olun. Fiyat ve deneyim olarak az çok aynı cihazlar. Bana kalsa Note 9 Pro ama dediğimi boşverin. Yarın bir gün sorun çıksa bana mı hesap sorabilceksiniz? En iyisi sizin seçtiğiniz cihaz olur.

Xioami'de alsanız, A51'de alsanız aşağı yukarı aynı deneyime sahip olursunuz ancak A51'in tasarımı yeter. Bayılıyorum o tasarım üst düzey "Amiral Gemisi" olarak nitelendirilen telefonlarda bile yok.

bu dava açılmadan önce senin böyle bir seçeneğin yoktu bu seçenek kullanıcıya sunulmamıştı ve yıllardır olması gerektiği gibi çalıştığı için mi bu olay ortaya çıkınca sadece Amerika'daki iPhone kullanan 11 milyon kişinin yararlandığı bir indirime gidiyor. Her şey çok güzelde dur bir 5.5 milyon dolar kullanıcıya mı vereyim diyor, ortada bir hata ve yanlış vardı demek ki. İsterse iPhone kullanıcısının aylık ev kirasını ödesin umurumda değil yok eğip büküyormuşum yok tatmin oluyormuşum boş boş konuşma ben olan neyse onu söylüyorum sen fanboyluk yapıyorsun.

Telefon mu kötü anlayamadım.

Telefon kötü değil aqma eski teknoloji 1 yıla falan iOS desteğide kesilecektir üretimsiz zaten.

Apple'nin ceosu açıklama yaptı Apple fanboylarına gelsin işlemcinin Apple işlemcinin çoğu bileşeni Samsung'tan gelme.

Dostum illa iPhone almak istiyorsan SE 2020 modeline bakmalisin en ucuz yeni iPhone o şu an ama bütçeni aşmak istemiyorsan mi 9T öneririm.

Desteği kesilmiyor arkadaşlar iOS 15'de alıyor. iPhone 7 arkadaşın almasını ben 3 sene için tavsiye etmem çünkü gideri maksimum 2.5 sene olabilir aşırı zorlarsan 3 3.5 sene olabilir ama A51 alınmasınıda tavsiye etmem. Başka telefonlara bakabilirsiniz hocam. Örneğin Xiaomi Redmi Note 9 Pro olabilir.

A51 almasını neden tavsiye etmiyorsun? Gerçekten çok kaliteli bir telefon. Bilgi eksikliğinizin olduğunu düşünüyorum. Hatta kullanan arkadaşımda size tecrübelerini aktarır, bir kullanıcı ağzından duyarsınız. @Anzorias.

Samsungtan dolayı hocam bir tek özelliği değil serviside değerlendirdim Samsung servisler garanti kapsamı dışında ekran değişimi ve diğer parçalar daha pahalı oluyor ekranlar 1000 TL üstünden başlıyor. Bunuda düşünerek yorum yaptım. Kendi düşüncem Samsung tavsiye etmedim oda sizin düşünceniz bilgi eksikliği yok bizzat kullandım ve memnun kalmadım A51’den.

A51 iyi telefon olabilir fakat Mi 9T ve Redmi Note 9 kötü telefon mu yani? Redmi Note 7 sahibiyim. Arkadaşın yerinde olsam Redmi Note 9 alırdım. Bilgi eksikliğim de yok. Arkadaşınız tecrübelerini aktaracaksa bende kendi tecrübeleri mi aktarmaya hazırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…