iPhone 7 hâlâ alınır mı?

Hangisini sevdiyseniz onu alın. Başkasının kararıyla pişman olmaktansa, kendi kararınızla pişman veya mutlu olun. Fiyat ve deneyim olarak az çok aynı cihazlar. Bana kalsa Note 9 Pro ama dediğimi boşverin. Yarın bir gün sorun çıksa bana mı hesap sorabilceksiniz? En iyisi sizin seçtiğiniz cihaz olur.

Xioami'de alsanız, A51'de alsanız aşağı yukarı aynı deneyime sahip olursunuz ancak A51'in tasarımı yeter. Bayılıyorum o tasarım üst düzey "Amiral Gemisi" olarak nitelendirilen telefonlarda bile yok.

İsterseniz yavaşlatma olmuyor yanisi. Sizin dediğinize göre yazılımsal olarak cihazın kısıtlandığı anlaşılıyor. Uygulamada ise pilin eskidi, ani gücü karşılayamayacağı için frekansı düşürüyorum diye uyarı veriyor. İstemezsen hiçbir limitlemeye maruz kalmıyorsun. Ya da eski pili değiştirip hiçbir sorun yaşamıyorsun zaten. Benim 4 senelik telefonum hala en ufak eksiklik hissettirmiyor. Apple ürünlerinin güzel yanı budur. Olması gerektiği gibi çalışıyor senelerce. Tuhaf çıkarımlarla, eğip bükerek kendinizi tatmin edebilirsiniz belki ama gerçekler bunlar. Garantisinin son ayında gönderdiğiniz cihazın pilini değiştirip gönderir ve hiçbir pislik çıkarmaz. Benim tüketici olarak beklentim budur. Diğeri ise uzun kullanımdır. Ben cihazı kullananım ve sorun yok diyorum, siz kendinizce kullanmadan çamur atıyorsunuz. :)

:D bu dava açılmadan önce senin böyle bir seçeneğin yoktu bu seçenek kullanıcıya sunulmamıştı ve yıllardır olması gerektiği gibi çalıştığı için mi bu olay ortaya çıkınca sadece Amerika'daki iPhone kullanan 11 milyon kişinin yararlandığı bir indirime gidiyor. Her şey çok güzelde dur bir 5.5 milyon dolar kullanıcıya mı vereyim diyor, ortada bir hata ve yanlış vardı demek ki. İsterse iPhone kullanıcısının aylık ev kirasını ödesin umurumda değil yok eğip büküyormuşum yok tatmin oluyormuşum boş boş konuşma ben olan neyse onu söylüyorum sen fanboyluk yapıyorsun.

Telefon mu kötü anlayamadım.

Telefon kötü değil aqma eski teknoloji 1 yıla falan iOS desteğide kesilecektir üretimsiz zaten.
Ne? Ne? Ne? Umarım ironidir. Arkadaşım sadece gündelik kullandımda 3 gün sarja takmadığım oldu dedi. Kamerası leş dediğin telefodan kastın S4 mini ise hak vereceğim ama kamera anlamında çok ama çok başarılıdır. Ekran konusuna gelmiyorum bile en iyi ve en canlı renkleri veren marka Samsung'dur. Apple'a bile bazı modellerde tedarikte bulunuyor. En iyi piksel yoğunlu da tabii ki Samsung'da. Fan boyluktan başka bir şey değil yaptığınız.

Apple'nin ceosu açıklama yaptı Apple fanboylarına gelsin işlemcinin Apple işlemcinin çoğu bileşeni Samsung'tan gelme.

Dostum iPhone 7 kesinlikle alınmaz. Artık eskidi desteğide yakın zamanda biter diye düşünüyorum. 2 arkadaşım Samsung A51 aldı çok ama çok memnunlar. Telefon çok güzel ve çok ama çok şık tasarımı var. Hız olayı da görecelidir. Eğer bir uygulamadan bir uygulamayı girmeyi hızdan sayıyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. Telefonun bir kere ekranı çok küçük çerçevesi var. Kesinlikle ama kesinlikle A51 alın.

Desteği kesilmiyor arkadaşlar iOS 15'de alıyor. iPhone 7 arkadaşın almasını ben 3 sene için tavsiye etmem çünkü gideri maksimum 2.5 sene olabilir aşırı zorlarsan 3 3.5 sene olabilir ama A51 alınmasınıda tavsiye etmem. Başka telefonlara bakabilirsiniz hocam. Örneğin Xiaomi Redmi Note 9 Pro olabilir.

Desteği kesilmiyor arkadaşlar iOS 15'de alıyor. iPhone 7 arkadaşın almasını ben 3 sene için tavsiye etmem çünkü gideri maksimum 2.5 sene olabilir aşırı zorlarsan 3 3.5 sene olabilir ama A51 alınmasınıda tavsiye etmem. Başka telefonlara bakabilirsiniz hocam. Örneğin Xiaomi Redmi Note 9 Pro olabilir.

A51 almasını neden tavsiye etmiyorsun? Gerçekten çok kaliteli bir telefon. Bilgi eksikliğinizin olduğunu düşünüyorum. Hatta kullanan arkadaşımda size tecrübelerini aktarır, bir kullanıcı ağzından duyarsınız. @Anzorias.

A51 almasını neden tavsiye etmiyorsun? Gerçekten çok kaliteli bir telefon. Bilgi eksikliğinizin olduğunu düşünüyorum. Hatta kullanan arkadaşımda size tecrübelerini aktarır, bir kullanıcı ağzından duyarsınız. @Anzorias.

Samsungtan dolayı hocam bir tek özelliği değil serviside değerlendirdim Samsung servisler garanti kapsamı dışında ekran değişimi ve diğer parçalar daha pahalı oluyor ekranlar 1000 TL üstünden başlıyor. Bunuda düşünerek yorum yaptım. Kendi düşüncem Samsung tavsiye etmedim oda sizin düşünceniz bilgi eksikliği yok bizzat kullandım ve memnun kalmadım A51’den.

A51 iyi telefon olabilir fakat Mi 9T ve Redmi Note 9 kötü telefon mu yani? Redmi Note 7 sahibiyim. Arkadaşın yerinde olsam Redmi Note 9 alırdım. Bilgi eksikliğim de yok. Arkadaşınız tecrübelerini aktaracaksa bende kendi tecrübeleri mi aktarmaya hazırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı