İş için bir telefon bakıyorum emlakçıyım kamera kullanmıyorum güncelleme desteği umurumda değil.
Alo diyebilsin 6 yaşında ki oğlumun ufak tefek işlerini yapsın yeter bu istediklerim için iPhone 7 uygun mudur?
Ben adama diyorum ki , "bu fiyatta android almanız daha mantıklı olacaktır." Sen gelmiş bana diyorsun ki "oyun vs oynamayacak." her türlü iPhone 7 bataryasi yetmiyecek.
Ben adama diyorum ki, "bu fiyatta Android almanız daha mantıklı olacaktır." sen gelmiş bana diyorsun ki "oyun vs oynamayacak." her türlü iPhone 7 bataryasi yetmiyecek.
İphone 7 kullanan birisi olarak kendi deneyimlerimle anlatıyım almayın hocam pili çobuk bitiyor hele hücresel veriyi açınca ekran baya küçük ekranı baya yaklaştırıyorum gözüme baya çok ısınıyor . İnstagramda videolar kasıyor . Bunlar olmasa hala iyi telefon akıyor .
İş için bir telefon bakıyorum emlakçıyım kamera kullanmıyorum güncelleme desteği umurumda değil.
Alo diyebilsin 6 yaşında ki oğlumun ufak tefek işlerini yapsın yeter bu istediklerim için iPhone 7 uygun mudur?