iPhone 7 hala alınır mı?

İş için bir telefon bakıyorum emlakçıyım kamera kullanmıyorum güncelleme desteği umurumda değil.
Alo diyebilsin 6 yaşında ki oğlumun ufak tefek işlerini yapsın yeter bu istediklerim için iPhone 7 uygun mudur?
Kesinllikle alınır. Bide uygun fiyata buldunuz mu tadından yenmez. Ben 2022 temmuza kadar iphone 5s kullandım.

Adam ne diyor sen ne diyorsun iPhone 7 alınabilir mi diyorum adamın bütçesi iPhone 7 almak için uygun zaten oyun vs oynamayacak?
Ben adama diyorum ki , "bu fiyatta android almanız daha mantıklı olacaktır." Sen gelmiş bana diyorsun ki "oyun vs oynamayacak." her türlü iPhone 7 bataryasi yetmiyecek.

İphone 7 kullanan birisi olarak kendi deneyimlerimle anlatıyım almayın hocam pili çobuk bitiyor hele hücresel veriyi açınca ekran baya küçük ekranı baya yaklaştırıyorum gözüme baya çok ısınıyor . İnstagramda videolar kasıyor . Bunlar olmasa hala iyi telefon akıyor .

İş için bir telefon bakıyorum emlakçıyım kamera kullanmıyorum güncelleme desteği umurumda değil.
Alo diyebilsin 6 yaşında ki oğlumun ufak tefek işlerini yapsın yeter bu istediklerim için iPhone 7 uygun mudur?

Alınır hocam, biraz eskidi artık ama sıkıntı olmaz büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı