iPhone 7 hâlâ alınır mı?

Domchikman

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro
Intel Core i5 3357U
AMD Radeon 8600/8700M
8 GB RAM
500 GB HDD
Yani, şu an kullandığım telefon Reeder S19 Max, gram memnun değilim. Yani kendi adaptörü hariç, başka bir şeyle şarj bile olmuyor. Zaten çok ağır, her bağcık bağlamaya eğildiğimde karnıma giriyor. Çok rahatsız oluyorum. Yani bunlar için yenilenmiş bir iPhone 7 alsam? Zaten oyun falan oynamıyorum, telefonu kullanma amacım zaten Twitter, YouTube, arada sırada diziwatch, son olarak görüşmek için kullanıyorum. Fiyatı EasyCep'te uygun gözüküyor, yaklaşık 4,200 TL. Sizce hâlâ böyle bir insan için alınır mı?

Güncelleştirme almadığı için gereksiz diye düşünüyorum. Belki 128gb lık modelini eşinize çocuklarınıza alabilirsiniz fotoğraf video ve uygulama için

Alınmaz bataryası çok hızlı tükeniyor.

2000 civarı bulursanız alın günlük seni kurtarır, kamerası vs iyidir. Ama pil çok kötü

iPhone 7 yerine Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 10S, Samsung S9 Plus gibi telefonları öneririm. iPhone 7'nin bataryası ekran boyutu sizi çok üzebilir.

Reeder S19 Max Pro bakabilirsin 6/256 olan modelini kullanıyorum ve memnunum. Reeder almayacaksan iPhone 7 bakma çok eski.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…