iPhone 7 hâlâ alınır mı?

Yenilenmiş telefona bulaşma, özellikle iPhone 7 önermiyorum, iPhone alinacaksa en az XR-XS alınmalı
Hocam kusura bakmayın ama bir telefona özelliklede iPhone X yani desteği kesilmiş bir cihaza 4000 tl hadi tamam ama 10,000 tl hayatta bir telefona vermem

Hocam kusura bakmayın ama bir telefona özelliklede iPhone X yani desteği kesilmiş bir cihaza 4000 TL hadi tamam ama 10,000 TL hayatta bir telefona vermem

4000 TL'ye iPhone X bulursan beni de haberdar et. 2. el olsun yenilenmiş olsun minimum 8 bin TL'de bulursun. iPhone'ye 4 bin TL vereceğine Tecno alsan daha iyi.

Hocam kusura bakmayın ama bir telefona özelliklede iPhone X yani desteği kesilmiş bir cihaza 4000 tl hadi tamam ama 10,000 tl hayatta bir telefona vermem
10.000 dediğin para mı? Hem X'e laf atıyorsun kendin 7 almak istiyorsun. 7 alma ikinci el de olsa yenilenmiş de olsa alınmaz. Biraz daha biriktir 8 falan al en azından. En az o da, o da alınmaz yani.

Hocam kusura bakmayın ama bir telefona özelliklede iPhone X yani desteği kesilmiş bir cihaza 4000 TL hadi tamam ama 10,000 TL hayatta bir telefona vermem

10k ya 2. Elde XR alınması lazım zaten. İP7 de 2. Elde temizi 2700TL'ye kadar bulunuyor ama önermiyorum. 4000TL'ye S9+ alın keyfinize bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı