Ne icin kullanacaksiniz memnun etmez.
İkinci telefon olarak.
Ne icin kullanacaksiniz memnun etmez.
Güvenlik güncelleştirmesi almaya devam ediyor. 2-3 bin liraya yeni bir telefon söyler misin bir de?
Adamın bütçesi zaten 2-3 bin lira hocam ben bu bütçede iyi öneri yapmaya çalışıyorum. Tamam 70000 daha eklesin S24 Ultra alsın. Adamın 6-7k parası olsa gelip burada 2-3K telefon önerisi istemezdi.
İkinci eli 2-3 bin lira olan yeni çıkan cihazların hiçbiri s9-6s kalitesinde değil emin olun.Hocam o yeni çıkanların 2.elini alsın o zaman bunu aklına getirebilir.
3 bin TL'ye temiz iPhone 7 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?
İnternette böyle bir muhabbet çıktı ama WhatsApp'ın kendi web sayfasından kontrol ederseniz şubat ayına kadar iPhone 5sler için destek sunacaklar ve iOS 14 sürümünü minimum isteyecekler o zamandan sonra, bu telefonlar zaten iOS 15'te ve ben şahsen her sene bir sürü atlayarak bile gitseler desteği̇n kalkmasini 2026'nın başlarına doğru olacağını düşünüyorum.Whatsapp desteği kesiliyor sanırım bilmiyorum, o durumda mecbur değişirim. Ama öyle bir durum olmasaydı gayet memnunum telefondan, küçük ekranlı ve home buttonlu mis gibi telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.