iPhone 7 hala alınır mı?

Ya ben de galiba sırf şu iPhone merakımı gidermek için alacağım gibi duruyor. Yorum için teşekkür ederim hafiften Android'lere kaymıştım fiyatları da uygun diye ancak böyle yorumlar da çok hoş doğrusu. Bir delilik yapıp iPhone 7 alacağım sanırım.

Bahsettiğiniz arka planda uygulama çalıştırma olayı 6GB Ram'e sahip Android cihazlarda daha iyi oluyor. 6 GB Ramli telefonumda bir sürü uygulamayı kapanmadan çalıştırabiliyorum. Zaten iPhone fiyatlarındaki bütün amiral gemiler artık 6GB ve üstü RAM'e sahip.

Huawei P10'dan önce kullandığım telefonda Xperia Z3 Compact'tı yani dönemine göre ucuz bir telefon değildi ama örnek verdiğim basit özellik onda da çalışmamıştı. Bunun nedeni yazılımın temeli ve API farklılığı olabilir.
Ben basitçe, kendim anlayıp anlatabildiğim kadar açıklamaya çalıştım.

İphone 5S bile halen Güncelleme alıyor. 6S in ortalama 2 yıl süresi var daha bence daha fazla bile alabilir çünkü donanım olarak 7 ile arasında pek fark yok.
256 GB'a kadar iphone 7 modelleri var.
Neden alınır ?
Sistem çok daha kararlı çalışıyor.
3-4 yıl sonra bile donma kasma olmuyor.
Programlar hata verip kapanmıyor.
Uzun yıllar güncelleme alıyor.
Kamerası kaliteli
Tuğla gibi değil, rahat taşınıyor
İşlemcisi güçlü IOS nedeniyle daha performanslı.
1800 Mah'a rağmen şarjı iki kat büyük pilli Android telefonlar kadar gidiyor. Avantajı Powerbank ile daha fazla dolum yapılıyor.
Parça sorunu yok, garanti bittikten sonra destek veren yüzlerce firma var.
İkinci elde değer kaybetmiyor. Android telefonların ikinci eli yok 1 yıldan sonra.

Bu nedenle alınır.

Son düzenleme:
Herkese cevaplarınız için teşekkürler. Araştırma aşamasındayken babam Huawei P20 Lite ile çıkagelmiş. Şimdilik bunu kullanıyorum fena değil gibi ancak bir kere daha anladım büyük ekran bana göre değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…