iPhone 7 için Deji batarya vs orijinal batarya

Orijinal alacak paranız varsa orijinal alın. Deji orijinal kadar dayanmaz. Bu bataryada bizzat kendim sorun yaşadım. Orijinal tavsiye ederim. Telefonunuzun garantisi devam ediyorsa ücretsiz değişim yapılıyor servislerde. Eğer garantiniz yoksa parasını ödeyip yine kendi servisine yaptırınız.

Ben de pek güvenemem, zaten orijinal dışında tek Deji'ye güveniyorum.

Kardeş bende 2 yıl önce iPhone 6S telefonumun bataryasını bursa zentech Apple yetkili servisinde değiştirdim o zaman 290TL para ödedim. En azından telefonu açanın kim olduğunu biliyorsun. Şu an sağlık durumu %83.

Benim sağlık %74'de kaça gelince değiştirmem gerekli acaba?

Benimki de %74 bu arada ve şarjım çabuk bittiği için değiştireceğim, pil ile ilgili sorun yaşıyorsan değiştirmeni tavsiye ederim.

Benim şu anda herhangi bir sıkıntım yok %60 aşagısına düştügü zaman değiştireceğim ben.

Ben iPhone 7 telefonuma 8 ay önce taktım ilk 6 ay sorunsuz kullandım sonrasında batarya aşırı hızlı bitmeye başladı şu an %3 gösteriyor telefonu kapatıp açtığımda % 48 oluyor sonra yine aşırı hızlı bitiyor, ilk 6 ay işimi gördü ama sonrasında batarya resmen bozulduğu için ben tavsiye etmiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…