bratislavaa Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 167 2 Mart 2023 #1 Arkadaşlar resimde ok ile gösterdiğim yeri kaldırma imkanım var mı? Kaldırılmıyorsa bile daha saydam olması mümkün mü? Daha önce iOS kullanmadım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2023
Arkadaşlar resimde ok ile gösterdiğim yeri kaldırma imkanım var mı? Kaldırılmıyorsa bile daha saydam olması mümkün mü? Daha önce iOS kullanmadım. Teşekkürler.
CanerKarakus Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #2 Hocam Jailbreak’siz yapılmıyor diye biliyorum. Ama saydamlaştırmak için şöyle bir video buldum ne kadar işinize yarar bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Hocam Jailbreak’siz yapılmıyor diye biliyorum. Ama saydamlaştırmak için şöyle bir video buldum ne kadar işinize yarar bilemiyorum.
KS KS bratislavaa Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 167 3 Mart 2023 #3 CanerKarakus dedi: Hocam Jailbreak’siz yapılmıyor diye biliyorum. Ama saydamlaştırmak için şöyle bir video buldum ne kadar işinize yarar bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ama bende böyle çıkmıyor. Artı 0 Eksi
CanerKarakus dedi: Hocam Jailbreak’siz yapılmıyor diye biliyorum. Ama saydamlaştırmak için şöyle bir video buldum ne kadar işinize yarar bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ama bende böyle çıkmıyor.