iPhone 7 kaç yıl dayanır?

Bütçe
2000-3500
Ne ara çekildi? Sizden duydum şimdi.
iOS 16 almadı bu cihazlar. iPhone cihazlarda güncelleme çok önemlidir, belirli bir süreden sonra App Store'da sorunlar yaşayacak bu cihazı alan kullanıcılar. Çoğu iPhone 7 kullanıcısı güncellemenin kesildiğini duyunca hemen satmaya kalktı, kesinlikle alınmaz. 2-3 sene gideri var diye tahmin ediyorum.

Mi 9T, Mi 9T Pro gibi modeller çok daha iyi olacaktır.

Dayanıklılık konusu geniş kapsamlı, kullanımınıza da bağlı, genel olarak sağlam telefon. Fakat elde tutma ve özellik açısından tamamen yanlış düşünmüşsünüz. İphoneden çok daha iyi android telefonlar olmakla birlikte, elde tutması rahat telefon modelleride var android olan.
Önerebilirsiniz.

2 yıl dayanır diyenler ciddi mi? Anlamadığım bir şey var. 11 aşağısını almayın diyorlar burada çoğunlukla, hem de bu fiyatlara Android telefon alın diyorlar, peki neden? Konu ile alakasız fakat 7'ye 2 yıl dayanır diyorsunuz o zaman 8 Plus rahat 3 yıl dayanır. Güncelleme desteği konusunda mı 11 aşağısını almayın diyorsunuz yoksa farklı bir şey mi var?

Onları bende anlamıyorum ülke ekonomik durumu belli.

Kafanız rahat bir şekilde 1.5 veya 2 yıl çok rahat götürürsünüz, fiyatı aşırı yüksek olmayan fakat iPhone 7'den iyi olan telefonlar çıkar zaten, o telefonlara geçersiniz.

Peki telefonu güzelce kullandım. Bataryayı da değiştirdim. Kasma olmadı diyelim. Sadece WhatsApp ve minik bir oyun oynayan bana ne kadar dayanır? Jailbreak falan süreyi uzatır mı?

3500 TL.

WhatsApp açısından bakarsak 10 yıllık iPhone 5 bile hala desteği devam ediyor. Jailbreak ise süresini uzatmaz.

iPhone 5S’ten yola çıkarsak eğer daha 4 yılı var derim ancak gerçekçi bakmak gerekirse olaya eğer 2 yıl düzgünce götürür sonrasını iterek devam ettirebilir ancak çok uzun süreli yatırım olmaz (şahsen 32 GB’lik 7 yerine 64’luk 6S taraftarıyım, iki cihazda aynı ömrü paylaşacaklar ve madem bu durumdalar en azından depolama daha işlevsel olur).

WhatsApp açısından bakarsak 10 yıllık iPhone 5 bile hala desteği devam ediyor.
Yanlış bilgi vermeyin IOS 12’den daha öncesine Whatsapp destek sunmuyor (IPhone 5S).
BE60C37E-EE92-4164-B0F3-B6C388388F19.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı