iPhone 7 kılıf & ekran koruyucu tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neutral

Kilopat
Katılım
5 Mart 2015
Mesajlar
609
Makaleler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar.
Yaklaşık 5 aydır elimde bulunan iPhone 7 Jet Black telefonum, asansördeyken bel hizasından yere düşmesi ile birlikte tuzla buz oldu (Ekran koruyucu sapasağlam, darbe sağ en alttan gelmiş) ve maalesef ki ekran tamir ücretini ödeyip Apple onarım merkezine yolladım.

Sizden ricam, şu anda kullandığınız veya önceden kullanmış olup memnun olduğunuz kılıf önerisinde bulunmanızdır. Bu konuda pek becerikli sayılmam. Tabi bunun yanında ekran koruyucu önerinizi de boş geçmek istemem.

Dipnot: Amazon vb. önerilere de açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende iPhone 8 var Spigen marka Neo Hibrit kılıf kullanıyorum. 2 kere düşürdüm çizik dahi oluşmadı telefonda. 10 metre yüksekliğe kadar koruyor.

Eksi yönü telefonu biraz kalınlaştırıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası benim iPhone6'ım Ekran koruyucu vardı orjinal Apple kılıfı vardı düştü ve ekranı kırıldı. Son 1 senedir kılıf ve ekran koruyucu kullanmıyorum ekranda çizikler var ama kırılmadı.
 
Öneriler için teşekkürler hepinize, geri dönüş yapamadığım için üzgünüm.
Amazon üzerinden bu iki ürünü aldım. Özellikle kılıf taş gibi koruma sağlamakta. Tempered Glass ise bildiğiniz kalitede koruma sağlıyor.

Incipio Octane iPhone 8 & iPhone 7 Case with Textured Bumper and Hard Shell Back for iPhone 8 & iPhone 7 - Frost/Black
iPhone 8, 7, 6S, 6 Screen Protector Glass, amFilm Tempered Glass Screen Protector for Apple iPhone 8, 7, iPhone 6S, iPhone 6 [4.7"inch] 2017 2016, 2015 (2-Pack)

Bu da en çok tercih edilen iPhone 7 kılıfları için 50 feet yükseklikten yere bırakılarak yapılan sağlamlık testi. Arasında almış olduğum kılıf da mevcut. Kafası benim gibi karışık olan arkadaşlar faydalanabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu kilitlenirse sevinirim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı