iPhone 7 LCD ekran ve batarya önerisi

Regista

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonumun ekranın sağ alt camı çatladı ve yerinden çıktı telefonun içi gözüküyor. Ekranı değiştirmem gerek ve servise çok para vermek istemiyorum. İnternetten kötünün iyisi ekran önerir misiniz? Ve içine girmişken bataryayı da değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz?

Batarya olarak "fp Pro" öneririm. Ekran olarak da güvenilir orijinal revize ekranlara yönelmeni tavsiye ederim, orijinal revize ekranlarda 3D touch çalışır.

Hocam N11 ve GittiGidiyor gibi sitelerde revize ekranlar var fakat fiyatları farklı farklı hangisini almalıyım bilmiyorum.
Kendin değiştirmeye çalışma, 7'lerde parmak izi çok hassas, bozulabiliyor illa değişeceğim dersen batarya olarak rova öneririm KVK garantili oluyor.
DEJI falan var onlar nasıldır?

Konuda bahsi geçen 3 marka batarya konusunda fiyat performans açısından en iyi markalardandır. Herhangi birini kendi ihtiyacına göre tercih edebilirsin. DEJI'nin normalden yüksek kapasiteli pillerinde hücre kalitesinin düşük olduğu ve ömrünün daha kısa olabileceği söyleniyor. Ekranlarda yorumlara dikkat ederek almaya çalış, her satıcı bir değil, fiyatı yüksek olan iyi olacak diye bir şey de yok. Orijinal revize diye satılan bir ekranda ilk deneyeceğin şey 3D Touch özelliği olsun, çalışmıyorsa ekran orijinal değildir. Orijinal revize ekranlarda daha önce ön camı çatlamış bir orijinal ekranın sadece ekranın önündeki koruma camı değiştirilir. Ayrıca bu işlem orijinal ekrana yapılsa bile kötü işçilikte ekranla cam arasında toz ya da leke kalabilir. Pil değişimini kendin yapabilirsin ama ekran değişimi biraz daha zordur. Elin yatkınsa onu da yapabilirsin ama sabırlı ve dikkatli olman gerek. Gerekli ekipmanların olmadan bodoslama dalarsan muhtemelen bir şeylere zarar verirsin. Parmak izi okuyucu bunların başında gelir.

Konuda bahsi geçen 3 marka batarya konusunda fiyat performans açısından en iyi markalardandır. Herhangi birini kendi ihtiyacına göre tercih edebilirsin. Deji'nin normalden yüksek kapasiteli pillerinde hücre kalitelerinin düşük olduğu ve ömrünün daha kısa olabileceği söyleniyor. Ekranlarda yorumlara dikkat ederek almaya çalış, her satıcı bir değil, fiyatı yüksek olan iyi olacak diye bir şey de yok. Pil değişimini kendin yapabilirsin ama ekran değişimi biraz daha zordur. Elin yatkınsa onu da yapabilirsin ama sabırlı ve dikkatli olman gerek. Gerekli ekipmanların olmadan bodoslama dalarsan muhtemelen bir şeylere zarar verirsin. Parmak izi okuyucu bunların başında gelir.

Cevabınız için teşekkürler.

Batarya için deji öneririm. Orijinal kapasitesinden yüksek. 6S için uzun zamandır kullanıyorum.

Ekran için ise ben 4S kullandığım zaman Aliexpress'ten alıp taktırmıştım. Bir sorun yoktu ama Touch ID, 3D Touch var senin cihazda. Sorun olabilir. Onu daha tecrübeli birine danışman iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı