iPhone 7 mi 8 mi?

Sırf iPhone almak için alma neden, Apple seni bir yerden çekti mi, kurtulmanda zor olur o yüzden Android'den şaşma.

Hocam 7 veya 8 alsa nefret eder daha çok bence 13aşağısı düşünülmemesi gerek. Bu arada IPhone'yi kötülemek için kötülemiyorum veya başka bir markayı övmüyorum benim babamın şirketleri değil ama gerçekten kötü olsun ama iPhone olsun kafası bana saçma geliyor yani düşünsene PUBG da sana vereceği ekran süresi bir saat Max sosyal medya da hadi 2 3 saat olsun. Çok istiyorsan vereyim ben eski iPhone ximi uygun bir fiyata.

50K'lık iPhone 16'da bile 60 Hz kullanılıyor, aynı fiyata şu an S24 Ultra var. Şaka gibi bu IPhone'ya. 😄

Vallahi orası öyle zaten iPhone 16 alacak param olsa iPhone almam orası ayrı bir konu.

Bütçeni 2 bin TL daha zorlayıp iPhone SE 2020 al. iPhone 11 işlemcisi var en azından diğerlerinden daha iyi iş yapar.

SE2 yede baktım ama onun yerine bilgisayar parçasınıda değiştirebilirim. Oda eski. Hani 9K civarı ona vermek yerine gider PC'ye bir şey alırım açısından.

Bütçeni 2 bin TL daha zorlayıp iPhone SE 2020 al. iPhone 11 işlemcisi var en azından diğerlerinden daha iyi iş yapar.

SE2 yede baktım ama onun yerine bilgisayar parçasınıda değiştirebilirim. Oda eski. Hani 9K civarı ona vermek yerine gider PC'ye bir şey alırım açısından.

Neyse, IPhone'u salla o zaman. 4-5klık bir monitör atabilceniz mi bana. Aşağı yukarı vs. oynatılabilen. Şu anlık Hz daha çok önemli benim için.

Son düzenleme:

Hocam iPhone SE2020 işlemcisi iyi kamerası iyi ama konu şarj konusuna gelince cidden işler çok sinir bozucu neden yanında sürekli şarj aleti taşın ki? Tabii ki o fiyata aldığı çoğu telefonun hissiyatı iPhone SE gibi VIP hissetirmeyecek ama en azından bir 120Hz'si olur sarjı günü çıkarır oyunları rahatça oynayabilir. Benim elimde Samsung'a 34 vardı sırf iPhone olsun diye X almıştım sonra pişman olmuştum sadece kamerası daha güzeldi xin çünkü kullandıkları lens çok daha iyi öbür her şeyde sınıfta kalıyordu. En azından şu an sırf iPhone olsun istiyorsan hadi en kötü iPhone 11 al. Bende şu an S24 Ultra var bende IPhone'in sırf tasarımı daha güzel diye iPhone 16Pro'ya geçmeyi düşünüyorum.

Vallahi orası öyle zaten iPhone 16 alacak param olsa iPhone almam orası ayrı bir konu.

Neyse, IPhone'u salla o zaman. 4-5klık bir monitör atabilceniz mi bana. Aşağı yukarı vs. oynatılabilen. Şu anlık Hz daha çok önemli benim için.

ASUS TUF Gaming FHD 1 ms tercihiniz olabilir çevrem kullanıyor çok memnunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı