Hatta G88 daha bile kötü bunu işlemci yerine koymamak lazım.
Eyvallah reis ya
Hatta G88 daha bile kötü bunu işlemci yerine koymamak lazım.
Aynı fiyata Redmi Note 10 Pro varken bu da çok saçma olmuş.Şu anki bu.
Sırf iPhone almak için alma neden, Apple seni bir yerden çekti mi, kurtulmanda zor olur o yüzden Android'den şaşma.
Aynı fiyata Redmi Note 10 Pro varken bu da çok saçma olmuş.
50k'lık iPhone 16'da bile 60 Hz kullanılıyor, aynı fiyata şuan S24 Ultra var. Şaka gibi bu iPhone ya.Bunu da biraz baba zoruyla aldım.
Bunu da biraz baba zoruyla aldım.
50K'lık iPhone 16'da bile 60 Hz kullanılıyor, aynı fiyata şu an S24 Ultra var. Şaka gibi bu IPhone'ya.![]()
Bütçeni 2 bin TL daha zorlayıp iPhone SE 2020 al. iPhone 11 işlemcisi var en azından diğerlerinden daha iyi iş yapar.
Bütçeni 2 bin TL daha zorlayıp iPhone SE 2020 al. iPhone 11 işlemcisi var en azından diğerlerinden daha iyi iş yapar.
Vallahi orası öyle zaten iPhone 16 alacak param olsa iPhone almam orası ayrı bir konu.
SE2 yede baktım ama onun yerine bilgisayar parçasınıda değiştirebilirim. Oda eski. Hani 9K civarı ona vermek yerine gider PC'ye bir şey alırım açısından.
SE2 yede baktım ama onun yerine bilgisayar parçasınıda değiştirebilirim. Oda eski. Hani 9K civarı ona vermek yerine gider PC'ye bir şey alırım açısından.
Neyse, IPhone'u salla o zaman. 4-5klık bir monitör atabilceniz mi bana. Aşağı yukarı vs. oynatılabilen. Şu anlık Hz daha çok önemli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.