O zaman ilk yapmanız gereken şey sisteminizi upgrade etmek, 70 FPS alıyorken 180 Hz'lik bir monitör absürt durur.Al mıyım mı IP8 nediyonuz, 70FPS 180Hz monitörle Valo rank kasılır mı
O zaman ilk yapmanız gereken şey sisteminizi yükseltmek, 70 FPS alıyorken 180 Hz'lik bir monitör absürt durur.
Bulamadım, link bırakır mısınız?Bunun için başka bir konu açtım bakabilirsiniz.
Bulamadım, link bırakır mısınız?
Siz burada 1-2k'yı denkleştirmeye çalışıyorsunuz attığınız konuda 100k'lık sistem toplamak istiyorsunuz anlamış değilim.100.000 TL bütçede sistem önerisi
Merhaba, Hayatımda ilk defa sistem toplayacağım ve ekran kartı, anakart kablolsrı vs. güç kaynağında nasıl olacağını vb. bilmiyorum. Hemen hemen böyle bir bilgisayar topladım: RAM: Kingston 64GB(2x32) Beast RGB EXPO 5600MHz CL36 DDR5 Dual Kit Ram | ITOPYA Termal macun: Thermal Grizzly Kryonaut...www.technopat.net
Siz burada 1-2K'yı denkleştirmeye çalışıyorsunuz attığınız konuda 100K'lık sistem toplamak istiyorsunuz anlamış değilim.ayrıca gerçekten 100k bütçeye 4060 Ti nasıl başardınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.