IPhone 7 pil hızlı bitiyor ise

8. yöntem kendinize elektrik santrali kurun ve o elektrikle telefonu şarj edin.
iPhone 7 tüm dünyayı somurecek galiba :D

9. yöntem andrew garfield ile konuşun ve andrew garfield düşmanı olan Electro'yu canlandırın ve Electro'nun tüm elektriğini emip o elektriği iPhone 7 cihazınıza aktarın.

10. yöntem telefonu atmadan önce ayır...

Gitti telefon.

9. yöntem andrew garfield ile konuşun ve andrew garfield düşmanı olan Electro'yu canlandırın ve Electro'nun tüm elektriğini emip o elektriği iPhone 7 cihazınıza aktarın.
Hocam güldük eğlendik iyi güzel de ne oldu da böyle bir konu açtınız? iPhone 7 kullanan biri ile tartışma çıktı sonra sizde böyle bir konu mu açtınız? Yada iPhone 7 kullanan bir arkadaşınız bataryadan dert yandığı için mi bu konuyu açtınız? Ciddi meram ettim (ki büyük ihtimalle başkasının aklına gelmemiştir bu dediğim).

Hocam güldük eğlendik iyi güzel de ne oldu da böyle bir konu açtınız? iPhone 7 kullanan biri ile tartışma çıktı sonra sizde böyle bir konu mu açtınız? Ya da iPhone 7 kullanan bir arkadaşınız bataryadan dert yandığı için mi bu konuyu açtınız? Ciddi meram ettim (ki büyük ihtimalle başkasının aklına gelmemiştir bu dediğim).

Aklına gelmiş olabilir hocam. Veya sosyal medyada görmüştür şöyle yorumlar var hani.

Siz hiç şarjınız 1ken yorum ya.

Bunun gibi bir yorumdan da esinlenilmiş olabilir.

Hocam güldük eğlendik iyi güzel de ne oldu da böyle bir konu açtınız? iPhone 7 kullanan biri ile tartışma çıktı sonra sizde böyle bir konu mu açtınız? Ya da iPhone 7 kullanan bir arkadaşınız bataryadan dert yandığı için mi bu konuyu açtınız? Ciddi meram ettim (ki büyük ihtimalle başkasının aklına gelmemiştir bu dediğim).

Bir tane arkadaşım iPhone 7 vardı elinde 1 dakika"da şarj 100"den 0 olmuştu hemen onunla alakalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı