IPhone 7 pil sağlığı %36 iken kullanılır mı?

Dogan Gunes 34

Decapat
Daha fazla  
iPhone 7 128GB cihazımın pil sağlığı %36 ve şu ana kadar içi hiç açılmamış Full orijinal (babamın eski telefonu). Kullandığım süre boyunca hiç ani kapanma vesaire yaşamadım zaten sadece WhatsApp arama ve muzik dinlemek kullanıyorum. Pilide benim bir günümü rahat çıkarıyor ,sizce değiştirmeli miyim?

Telefon için risk teşkil ediyor. Kesinlikle değiştirin orijinaliyle.
Orjinaliyle değiştiremeyeceğim malesef çünkü babamın çocukluk arkadaşı o değiltirecek

Dosya Ekleri

• 7D4A2E28-12C3-4B91-9051-5A3DE50D2940.png
    7D4A2E28-12C3-4B91-9051-5A3DE50D2940.png
    192,5 KB · Görüntüleme: 59
Tahmini maliyet 1600 tl aşırı fazla değilmi serviste aşırı pahalı
Ne kadar kullanacağınıza göre değişir. Yan sanayi bataryaya 6. ay itibariyle küfretmeye başlarsınız benden demesi. İmkan yoksa tabiki orijinal takmak zor olur ama yan sanayilerin de sadece başlarda iyi performans verdiğini bilin. Ben takalı 9 ay olmadı günde 3-4 kere tam şarj ediyorum telefonu az kullanmama rağmen.

iPhone 7 128 GB cihazımın pil sağlığı %36 ve şu ana kadar içi hiç açılmamış Full orijinal (babamın eski telefonu). Kullandığım süre boyunca hiç ani kapanma vesaire yaşamadım zaten sadece WhatsApp arama ve muzik dinlemek kullanıyorum. Pilide benim bir günümü rahat çıkarıyor, sizce değiştirmeli miyim?

Hayatımda ilk defa bu kadar az pil sağlığı duydum, tabii ki de değiştirin hocam, ama kaliteli yerlerde değiştirin.

%36 ve 7 sene iyi dayanmış pil. Değiştirin tabii ki. Normal şartlar altında telefonun pili 2-3 senede bir değiştirilir, siz hiç değiştirmemişsiniz. %100 şarjdan çıkarsak o sağlık ile 30 dakika da %30 pil kaybeder belki telefon. Sağlıklı bir batarya değil artık o. Çok enteresan bir vaka. :D

Hayatımda ilk defa bu kadar az pil sağlığı duydum, tabii ki de değiştirin hocam, ama kaliteli yerlerde değiştirin.
Hocam arkadaşım %30 pil sağlığına sahip 6s plus kullanıyor :)

%36 ve 7 sene iyi dayanmış pil. Değiştirin tabii ki. Normal şartlar altında telefonun pili 2-3 senede bir değiştirilir, siz hiç değiştirmemişsiniz. %100 şarjdan çıkarsak o sağlık ile 30 dakika da %30 pil kaybeder belki telefon. Sağlıklı bir batarya değil artık o. Çok enteresan bir vaka. :D
Hocam cok temiz kullanılmış cihaz ekranda değil kırık çizik dahi yok

iPhone 6 WhatsApp açıyor.
Bilmiyordum hocam birçok yerde desteği sona erecek diye şeyler duydum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı