iPhone 7 Pil Sağlığı Sorunu

Pil sağlığı konusunda kullanım tarzı öne çıkıyor. 1 gün arayla iki arkadaş iPhone SE almıştık. Benim cihazım 20-21 ay gibi bir kullanımdan sonra %94 oranında pil sağlığı gösterirken, arkadaşımın telefonu %85 gösteriyordu. Geçen senenin sonunda, birlikte bataryalarımızı değiştirdik. Daha doğrusu, ücretsiz değişim kampanyasından yararlandık. 6 ay sonunda benim batarya ömrüm hala %100, arkadaşımın bataryası ise %96'ya düşmüş.

Oyun oynamak, şarjdayken cihazı zorlayan uygulamaları kullanmak ve yüksek ısı gibi faktörler çok etkiliyor. Birkaç ay daha kullanın, önemli bir kayıp yaşarsanız servise gönderirsiniz.
16 günde 24 sarj döngüsü yapmışım. Sarjı hızlı bittiği için. Oyun oynamıyorum çok az haftada 1 saat en fazla, sarjda kullanmam, ama sık aralıklarla kısa sarj ediyorum. 1 ay daha kullanacağım sonra devam ederse sorunum servise giderim hepinize yardımınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Gitmelisin aynı sorunu aynı cihazda yaşadım ilk 3 ayında 97 oldu bir sonraki hafta 96 sonraki hafta 95 en sonunda 95 e düştüğü hafta zorlu center apple gittim randevumu bekledim cihazın incelenmesi lazım bırakın dediler bende bırakamam eve gidiyim sıfırdan kurulum yapayım belki yazılımsaldır devam ederse getirim dedim siz bilirsiniz dediler çıktım metrobüse gidene kadar 94 e düşünce anında geri dönüp bıraktım cihaz 4 günde geri geldi batarya değişimi yapıldı garanti kapsamında yani demem o ki aynı sorun hemen hemen ve anormal götürmen durumunda batarya değişimi yapılacaktır büyük ihtimalle.

Konumu inceleyebilirsin; iPhone 7 Batarya Sorunu - Technopat Sosyal
ben 3. aya girişimde şuan 96 ve fazla da cihazı zorlamıyorum 7 plus 32 gb bi konu başlattım uzun yazdım onu okuyup bana geri döner misin ne yapmalıyım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı