iPhone 7 Plus 15.7.7 sürümüne güncellenmeli mi?

Aureliuss

Centipat
Daha fazla  
Güncelleme taraftarı değilim. Bir yerden iyi olmadığını görmüştüm. sizin.de fikirlerinizi almak isterim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhalde iOS 12-13 veya 14 yüklü. Eğer böyle ise güncelleme için acele edilmemeli çünkü WhatsApp gibi uygulamalar halen daha iOS 12 istiyor yanlışım yoksa.
Ne zaman iOS sürümü yetersiz düşük olursa o zaman güncelleme yapın şeklinde tavsiye ediyorum her zaman.

Eğer mesela iOS 15.7 yüklü olup 15.7.7 için soruyorsunuz zaten böyle konumun açılması bile bence saçma mantıksız güncelleyin.

15.7.1 şu anki sürüm güncellemeli miyim?
Herhalde iOS 12-13 veya 14 yüklü. Eğer böyle ise güncelleme için acele edilmemeli çünkü WhatsApp gibi uygulamalar halen daha iOS 12 istiyor yanlışım yoksa.
Ne zaman iOS sürümü yetersiz düşük olursa o zaman güncelleme yapın şeklinde tavsiye ediyorum her zaman.

Eğer mesela iOS 15.7 yüklü olup 15.7.7 için soruyorsunuz zaten böyle konumun açılması bile bence saçma mantıksız güncelleyin.

Güncellemelisin. Apple kasıtlı olarak cihazın aldığı son güncellemeyi hatalı yapmaz, aksine iyileştirir.

Vallahi senelerdir iPhone kullanirim. Her zaman da guncellemeri yaparım. 7Plus var. Güncelleme gelir gelmez yaptım ve aksine performans da bayağı bir artış gördüm. Güncelleme belki rahat 1 ay oldu geldiği gün yaptım. Herhangi bir sorun yok. Olmaz da. Güncelleyin kesinlikle. Hak vereceksiniz.👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı