iPhone 7 Plus 2025'te alınır mı?

Bütçe
6 bin ve 7 bin
Kendi başına ölü bir telefon yenilenmiş ise daha kötü 11 bile öldü neredeyse.

Kesinlikle mantıksız. Ölü ve kronik arızaları var, yeni sürüm güncellemesi almıyor bile. Kronikten kastım yok olan Wi-Fi ve BT, durduk yere giden ana kamera ve nice şarj olmama problemleri var. O paraya 2. elden Huawei P30 Pro bulursunuz ve sizi yarı yolda bırakmaz. Zamanının amiral gemisi.

Alınmaz bence iPhone 11 ve altına güncellemelerini kapattı diye biliyorum.

Günümüzde iPhone 12 altı telefon alınmamalı. 11 bile almayın. Gerek LCD ekran olması gerekte gelecek sene muhtemelen güncelleme almayacak olması büyük sorun. iPhone 12 altı cihaz önermiyorum günümüzde ne sıfır ne de ikinci el tarafında. Sıfır alınacaksa 12 almak bile şüpheli bana göre. Bu bütçede mecbur android alacaksınız maalesef.

Kesinlikle mantıksız. Ölü ve kronik arızaları var, yeni sürüm güncellemesi almıyor bile. Kronikten kastım yok olan Wi-Fi ve BT, durduk yere giden ana kamera ve nice şarj olmama problemleri var. O paraya 2. elden Huawei P30 Pro bulursunuz ve sizi yarı yolda bırakmaz. Zamanının amiral gemisi.

Oyun için.

Günümüzde iPhone 12 altı telefon alınmamalı. 11 bile almayın. Gerek LCD ekran olması gerek de gelecek sene muhtemelen güncelleme almayacak olması büyük sorun. iPhone 12 altı cihaz önermiyorum günümüzde ne sıfır ne de ikinci el tarafında. Sıfır alınacaksa 12 almak bile şüpheli bana göre. Bu bütçede mecbur Android alacaksınız maalesef.

Hocam 6 bin veya 7bin oyun için ne telefon alınabilir?

Hocam 6 7 bine başka telefon var mı oyun icin?

Oyun için.

Hocam 6 bin veya 7bin oyun için ne telefon alınabilir.

Hocam 6 7 binne başka telefon var mı oy.

Un icin.

https://shbd.io/s/6OP2XT0S ve https://shbd.io/s/mB4KvJW9 hocam bu ikisinin iyi mi, alınır mı?

Bir de iPhone 11 alınır mı?

https://shbd.io/s/lBM0dAkA bu 11.

Alınmaz, yenilenmiş cihaz hiç alınmaz.

Hocam hiç mi? Getmobil veya EasyCep Getmobil çünkü bakanlıktan onayı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş telefon asla alınmaz 2.el almak kesinlikle daha mantıklıdır.

Yenilenmiş telefonun her parçası değişiyor ve neyin değiştiğini bilemezsin çünkü yazılımla halledip ayarlar kısmında full orijinal gösteriyor telefon kendini.

Yenilenmişlerin bakanlık onayı falan hikaye adam telefonu baştan topluyor ve bakanlık onaylı dediğimiz o kağıda 'yazılım attık' diye bir şey yazıp satmış. Bu nasıl bir yenileme sistemi? :D asla alınmaz yenilenmiş falan. (tabii çoğu yenilenmiş telefon satıcıları neyin yenilenip yenilenmediğini güzelce detaylıca veriyor.)

İlla iPhone alacaksan 12-14 bin TL'ye iPhone 11 alabilirsin ama bir tık eskidi pek alınası bir cihaz değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı