iPhone 7 Plus alınır mı?

Hocam Poco mantıklı sadece, o da kayıtdışı, kesinlikle daha mantıklı tabii 7 Plus'tan.

İkinci el olarak bir tanıdık aracılığı ile alınacak. 3 yıllık bir telefon ama epey temiz kullanılmış. 128 GB boyutu var ve fiyat için 2600 TL isteniyor. Hayatım boyunca iPhone kullanmayan biri olduğum için artık deneyimlemek istiyorum. 2600'e bu cihaz alınır mı? Pil sağlığı %80.

Fiyat uygun ama kasasının ekranının değişmiş olma ihtimali var. Touch ID olmasına özen gösterin ama günümüzdeki bilinmeyen Çin'li markalara bin basar. En azından video kalitesi güzel ve Instagram'ı da stabil kullanırsın.

İkinci el olarak bir tanıdık aracılığı ile alınacak. 3 yıllık bir telefon ama epey temiz kullanılmış. 128 GB boyutu var ve fiyat için 2600 TL isteniyor. Hayatım boyunca iPhone kullanmayan biri olduğum için artık deneyimlemek istiyorum. 2600'e bu cihaz alınır mı? Pil sağlığı %80.
Hayır alınmaz eski bir cihaz. O fiyata yeni nesil android sıfır cihazlar, veya yeni nesil ikinci el android cihazlar alınması taraftarıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı