iPhone 7 Plus alınır mı?

Cicim ne idüğü belirsiz sitelerden kanıt geçme bana :).

Konu sahibi @Lintos, cihazı ikinci el 2600TL'ye bulduğunu iddia etmiş. O attığınız teşhir 7 Plus nereden çıktı anlamadım.

Konu çorbaya dönmüş, ben özetleyeyim. @Lintos O cihaz o fiyata harika, Android düşünme, al geç. Hayırlı olsun.

7 Plus hala iyi bir cihaz, A10 Fusion Geekbench skorlarına bakarak gayet iyi anlayabilirsiniz.

Daha iyi kanıt isterseniz vereyim. Konu sahibinin belki SE’ye bütçeyi yetmeyecek, neden ısrarla SE öneriyorsunuz ki?

Bu fiyata alacağı Android cihaz 7 Plus kadar iyi performans veremez ayrıca.

Fazla bekletmeden alın geçin, hayırlı olsun.

Deji güvenilir?

Konu sahibi Android istemiyor çok basit. Ayrıca K30 120Hz diye alınmaz. iPhone'un arayüzü 60Hz olsa da çok akıcı. Oyun oynanmayacaksa 120Hz'ye gerek yok.
Bu fiyata daha iyisi yok.

SE 2020 ile arasında 2099TL fark var farkında mısınız?

Hafızası 128GB ve A10 Fusion hala iyi bir SoC. Neyi kötü anlamadım?

Batarya derseniz Deji var?

Tabii, MIUI hatalarını 120Hz'de izlemek önemli detay.
:D Valla hocam kullanmasını bilene canavar canavar. Kafam rahat olsun diyen Apple'a koşsun Android'e bulaşmasın hele hele Xiaomi'ye hiç bulaşmasın. Ayrıca konu sahibine de yorumum eski bir cihaz olduğundan ben alınmasını tavsiye etmiyorum. Üzerinden 4 nesil geçmiş. Malum eskitme politikasını da biliyorsunuz. Pil masrafı çıkaracak. Oyun, render vs. ile uğraşmıyorsanız işlemcisi idare eder. Daha önce kullandığımdan söylüyorum pil değişseniz dahi ömrü 1 sene olur maksimum.

7 Plus hala iyi bir cihaz, A10 Fusion Geekbench skorlarına bakarak gayet iyi anlayabilirsiniz.

Daha iyi kanıt isterseniz vereyim. Konu sahibinin belki SE’ye bütçeyi yetmeyecek, neden ısrarla SE öneriyorsunuz ki?

Bu fiyata alacağı Android cihaz 7 Plus kadar iyi performans veremez ayrıca.
Attığım telefonlardaki fiyatları incelemediniz galiba Yiğit Bey. Ben daha 7 Plus'ı en ucuzu olarak özenle seçtim merak etmeyin. Ayrıca performans evet var ama güncellik olmadıktan sonra neye yarar? 0 olarak neredeyse aynı fiyat olan telefonlar 2. el olarak da aynı olur. Değil mi?

Deji güvenilir?

Konu sahibi Android istemiyor çok basit. Ayrıca K30 120Hz diye alınmaz. iPhone'un arayüzü 60Hz olsa da çok akıcı. Oyun oynanmayacaksa 120Hz'ye gerek yok.
Ekran sayfa geçişinde bile hissediliyor farkı, sadece oyunla alakası bile yok. Sırf yorum yapmak için yapmayın. Deji'den de ne bekliyorsunuz anlamıyorum, 1 yıldan sonra ölüyor.

:D Valla hocam kullanmasını bilene canavar canavar. Kafam rahat olsun diyen Apple'a koşsun Android'e bulaşmasın hele hele Xiaomi'ye hiç bulaşmasın. Ayrıca konu sahibine de yorumum eski bir cihaz olduğundan ben alınmasını tavsiye etmiyorum. Üzerinden 4 nesil geçmiş. Malum eskitme politikasını da biliyorsunuz. Pil masrafı çıkaracak. Oyun, render vs. ile uğraşmıyorsanız işlemcisi idare eder. Daha önce kullandığımdan söylüyorum pil değişseniz dahi ömrü 1 sene olur maksimum.
1 sene mi? %70 pil sağlığı ile sorunsuz kullanıyorum. 2-3 sene gideri var bence.

Attığım telefonlardaki fiyatları incelemediniz galiba Yiğit Bey. Ben daha 7 Plus'ı en ucuzu olarak özenle seçtim merak etmeyin. Ayrıca performans evet var ama güncellik olmadıktan sonra neye yarar?

Ama bizim konuda bahsettiğimiz cihaz 2.el, siz sıfırdan bahsediyorsunuz.

Güncellikten bahsediyorsanız iPhone 7 serisi hala güncelleme desteği alıyor, seneye de alacak. Bitse bile 4-5 yıl daha kullanma potansiyeli var.

SE alacak olsa ben de SE’yi öneririm ama burada konu 7 Plus. :)
Gidipte bütçe arttır SE al diyemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı