iPhone 7 Plus alınır mı?

Ama bizim konuda bahsettiğimiz cihaz 2.el, siz sıfırdan bahsediırsunuz.

Güncellikten bahsediyorsanız iPhone 7 serisi hala güncelleme desteği alıyor, seneye de alacak. Bitse bile 4-5 yıl daha kullanma potansiyeli var.

SE alacak olsa ben de SE’yi öneririm ama burda konu 7 Plus. :)
Gidipte bütçe arttır SE al diyemem.
İyi de son olarak bir şey daha soracağım, bunlar 0 olarak neredeyse aynı fiyat değil mi? 2. el olarak da aynı olmaz mı :)?

Ama bizim konuda bahsettiğimiz cihaz 2.el, siz sıfırdan bahsediırsunuz.

Güncellikten bahsediyorsanız iPhone 7 serisi hala güncelleme desteği alıyor, seneye de alacak. Bitse bile 4-5 yıl daha kullanma potansiyeli var.

SE alacak olsa ben de SE’yi öneririm ama burda konu 7 Plus. :)
Gidipte bütçe arttır SE al diyemem.
Güncelleme alması bir şey ifade etmez üzerinden 4 nesil geçmiş bir cihazı hiç bir firma son performansta kullanmaya izin vermez. Apple'ı tanımıyormuş gibi konuşmayın allah aşkına.

Hocam siz alalı kaç sene oldu? Cihaz sıfır değil muhtemelen satın alınalı 2 seneyi geçmiştir. Ben de üzerine 1 yıl daha gider dedim. Hangi telefonun ömrü 6 yıl allah aşkına?
3-4 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
İyi de son olarak bir şey daha soracağım, bunlar 0 olarak neredeyse aynı fiyat değil mi? 2. el olarak da aynı olmaz mı :)?
7 Plus'ın ikinci eli bu fiyatlarda değil, @Lintos uyguna bulmuş.

K30 varken 7+'ı iyi göstermek fan boyluktan başka bir şey değil. 4 tane Apple telefon ve 1 tane de iPad kullanan biri olarak söylüyorum. Sosyal medya optimizasyonu dışında artısı yok. Deji batarya da her yıl yenisi alınacak bir şekilde göze alınmalı ürün. Ben de katılıyorum fiyatına göre iOS için güzel bir tercih ama K30'u da kötülemek çok boş olacaktır. MIUI 12 hataları diyorsun @Samotne Ciasteczka ama MIUI 12 en hatasız cihazlarından biri, hatta Redmi cephesinde en hatasız ürün, bu kadar ön yargı neden anlamıyorum.

K30 varken 7+'ı iyi göstermek fanboyluktan başka bir şey değil.
Ne yapalım?
Konu sahibine Redmi telefon mu önerelim?

Konu sahibi Android telefon istemiyor, nokta. Bize gerekeni önermek düşer.
MIUI 12 hataları diyorsun @Samotne Ciasteczka ama MIUI 12 en hatasız cihazlarından biri, hatta Redmi cephesinde en hatasız ürün, bu kadar ön yargı neden anlamıyorum.
MIUI 12 cihaz değil, arayüz. Ek olarak çoğu kişide hata yaptı. Kamera hataları, arayüz kasmaları, daha az batarya ömrü gibi. Ön yargımız yok, kaliteli ürünler öneriyoruz.

Bu fiyata 7 Plus kaçmaz ve konu sahibi Android istemiyor.

Güncelleme alması bir şey ifade etmez üzerinden 4 nesil geçmiş bir cihazı hiç bir firma son performansta kullanmaya izin vermez. Apple'ı tanımıyormuş gibi konuşmayın allah aşkına.
Nasıl kullanamaz? Tartışma çıkarmaya çalışmayın.
Ben ilk çıktığı yıldan Ekim 2020’ye kadar 5S kullandım. İçimden hiç değişme düşüncesi geçmedi, gelse değiştirirdim şimdiye kadar.

Neyse konu saptı. Ben takipten çıkıyorum. Alırsa hayırlı olsun diyorum.

K30 varken 7+'ı iyi göstermek fan boyluktan başka bir şey değil. 4 tane Apple telefon ve 1 tane de iPad kullanan biri olarak söylüyorum. Sosyal medya optimizasyonu dışında artısı yok. Deji batarya da her yıl yenisi alınacak bir şekilde göze alınmalı ürün. Ben de katılıyorum fiyatına göre iOS için güzel bir tercih ama K30'u da kötülemek çok boş olacaktır. MIUI 12 hataları diyorsun @Samotne Ciasteczka ama MIUI 12 en hatasız cihazlarından biri, hatta Redmi cephesinde en hatasız ürün, bu kadar ön yargı neden anlamıyorum.
Siz konu sahibine neden Android tutturuyorsunuz hala anlamış değil. İstemiyorum diyor. Sanki siz kullanacaksınız telefonu.

İkinci el olarak bir tanıdık aracılığı ile alınacak. 3 yıllık bir telefon ama epey temiz kullanılmış. 128 GB boyutu var ve fiyat için 2600 TL isteniyor. Hayatım boyunca iPhone kullanmayan biri olduğum için artık deneyimlemek istiyorum. 2600'e bu cihaz alınır mı? Pil sağlığı %80.

Batarya değiştirdikten sonra gayet rahat kullanırısınız.

Ne yapalım?
Konu sahibine Redmi telefon mu önerelim?

Konu sahibi Android telefon istemiyor, nokta. Bize gerekeni önermek düşer.

MIUI 12 cihaz değil, arayüz. Ek olarak çoğu kişide hata yaptı. Kamera hataları, arayüz kasmaları, daha az batarya ömrü gibi. Ön yargımız yok, kaliteli ürünler öneriyoruz.

Bu fiyata 7 Plus kaçmaz ve konu sahibi Android istemiyor.

Kim MIUI 12 cihaz dedi? Ayrıca mesajımda da belirtmiştim istemiyorsunuz ama K30 gibi güzel bir cihaz var dedim, istemediğini de belirtim.

Siz konu sahibine neden Android tutturuyorsunuz hala anlamış değil. İstemiyorum diyor. Sanki siz kullanacaksınız telefonu.

Kim Android tutturuyor? Ben burada K30'u küçümsemenizi anlamıyorum, ben de önerdim konu başında zaten 7+. Saçma ithamları kendinize saklayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı