@batmangat53
Tercih meselesi, iPhone 8 Plus.
iPhone SE 2 ve biraz araştırma ve pazarlık ile iPhone x/xr o bütçede alabileceğiniz cihazlar.
@batmangat53
Hangi şehirden baktığınıza bağlı bu biraz da, ben bulunduğum yerde (Kayseri) 5500-5700'lere temiz sayılır ilanlar görüyorum genelde.
4.500 TL'ye batarya dahil hiçbir şeyi değiştirilmemiş, açılmamış iPhone 7 Plus telefon buldum 2. el olarak. Bu yıldan sonra güncelleme almayacakmış. Telefon 2019 yılının temmuz ayının 5. gününde Teknosa gibi bir yerden satın alınmış. Kulaklık harici her şey mevcut (fatura, kutu, vs.). Size sorum şudur, satın alınır mı bu fiyata? Yaklaşık 2-3 yıl en az kullanmak istiyorum.
@batmangat53
Hocam get ilanların bir kısmına baktım ama cihazların pilleri dışında açıklamalarında sorun olan cihazlar olsa bile olmayan birçok ilan var bütçenize uyan, siz bilirsiniz ancak ikinci el cihazda pil kısmında çok da yüksek beklentilerde olmamak lazım bence.
Pil değiştirtirim sorun yok onda ancak benim sorunum bütçeme uygun çiziksiz her şeyi çalışır durumda olan bir telefon bulamamak ancak siz bulduysanız link atarsanız sevinirim.
![]()
Apple / iPhone 8 Plus / iPhone 8 plus kusursuz sahibinden.comda - 1012851327
Apple / iPhone 8 Plus / iPhone 8 plus kusursuz sahibinden.comda - 1012851327www.sahibinden.com
![]()
Apple / iPhone 8 Plus / İPHONE 8 PLUS 64 GB sahibinden.comda - 991832956
Apple / iPhone 8 Plus / İPHONE 8 PLUS 64 GB sahibinden.comda - 991832956www.sahibinden.com
![]()
Apple / iPhone 8 Plus / IPHONE 8 PLUS 64 GB TURKIYE CIHAZI(TEMIZ) sahibinden.comda - 995091526
Apple / iPhone 8 Plus / IPHONE 8 PLUS 64 GB TURKIYE CIHAZI(TEMIZ) sahibinden.comda - 995091526www.sahibinden.com
İlan sahipleri ile bir alakam yok sadece birkaç tane gözüme görünenleri seçtim, telefondan bakmak zor oluyor ama örnek olarak iPhone 8 Plus ilanları.![]()
Apple / iPhone 8 Plus / iPhone 8 plus red sahibinden.comda - 1037208251
Apple / iPhone 8 Plus / iPhone 8 plus red sahibinden.comda - 1037208251www.sahibinden.com
Rica ediyorum ama ilan tarihinin alakasını sorabilir miyim? Eğer güncel değil diyeyse satıcıyı önce arar sorarsınız ben öyle yapıyorum genelde.Teşekkür ederim fakat sonuncu harici bütün telefonlar önceki ayda ilana verilmiş.
Rica ediyorum ama ilan tarihinin alakasını sorabilir miyim? Eğer güncel değil diyeyse satıcıyı önce arar sorarsınız ben öyle yapıyorum genelde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.