iPhone 7 Plus çalındı, iPhone'umu bul kırılır mı?

Halit57

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce iPhone 7 Plus çaldırdık, annem kullanıyordu. Telefonun iPhone'umu bul özelliği açıktı. Kayıp modunu başlattım ama çevrimdışı görünüyor hep. Merak ettiğim, iCloud'u kırma şansları var mı? Telefonu kullansınlar istemiyorum, hayrını görmesinler. Daha parası borç ki fiyatları da şu an çok yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ı aradım onlar hiçbir şekilde kullanamazlar dedi ama kırarlar diyenlerde var emin değilim. Kıramazlarsada parça parça satarlar herhalde. Telefona ulaşılanamıyor zaten zaten ilk işleri SIM kartı çıkarmak olmuştur. Ben telefonfan vazgeçtimde hayrını görsünler istemiyorum.

İmkansız gibi bir şey, Apple'yi arayıp bloke ettirmelisin ayrıca çalındığına dair rapor tutturmalısın hocam.

iPhone Google Haritalar için konum geçmişini destekliyorsa belki bir ihtimal bulabilirsiniz. Mesela şöyle bir örnek:

Aynı şekilde hem çalıntı ihbarında bulunmalı ve diğer gerekli işlemleri en kısa sürede başlatmanızı öneririm.

Destekliyormu bilmiyorum ama birazdan suç duyurusunda bulunucam polis aradaşlarımız sağolsunlar hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar işini doğru hakkıyla yapanlara burdan selam olsun ama gerçekten umursuzlar başka bir Ülke'ye hizmet etseler küfür edicem o derece. Sade telefon için demiyorum örneğin trafik kazası oldu gece arabamıza kamyon vurup kaçtı yaralanan oldu karokolda yine çok sağolsunla yüzümüze bakmadan ifade alıyorlar umursuzlar adamı bulabildinizmi diye bize soruyo sağdan soldan kamera kayıtlarına baktık hep polisin görevi bize kaldı. Sonuç olarak harcadığımız dava mahkeme paraları ve aracın 5-6 bin hasarı ile kalmıştık o yüzden bu telefondanda hiç umudum yok sadece dilekçe yazdım vericem.
Arkadaşlar bana mesaj geldi kayıp telefonunuza Turkcell hat takılmıştır diye. Konumu görmek için İ phonumu bula giriyorum PC üzerinden ama aygıt yok yazıyor kurulum ekranına yönlendiriyor ve İ Phonu bul uygulamasını kullanabilmek için İ Phone İ Pad vs İcloud da oturum açın diyo galiba kırdılar İ Cloudu

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımcınız olsun az para değil 7 Plus. İnternette satılığa bile çıkmış olabilir bir bakın isterseniz.
Apple Destek iCloud un kırıp kırılmadığını göremiyor mu?

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun az para değil 7 Plus. İnternette satılığa bile çıkmış olabilir bir bakın isterseniz.
Apple Destek iCloud un kırıp kırılmadığını göremiyor mu?
Bilemiyorum bugün tekrar arıcam Appela'ı. Başka bir 7 plus aldım 3300 ikinci el temiz buldum ama çok zoruma gitti yani son 5 ay içinde 6400 lira para ödedim ve elimde ikinci el bir 7 plus var.

Bilemiyorum bugün tekrar arıcam Appela'ı. Başka bir 7 plus aldım 3300 ikinci el temiz buldum ama çok zoruma gitti yani son 5 ay içinde 6400 lira para ödedim ve elimde ikinci el bir 7 plus var.
Evet 1200 tl gibi bir zam geldi bütün iPhone'lara umarım bunuda kaybetmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…