7 Pus'ın sağlığa ne zararı var anlamadım? Dün arayıp yine ilgilendikjlerini söylemişti. Bugün de kendi telefonumu sattığım için aradıysada beni ulaşamamıştır sonuç olarak beklemedeyim hala. İnşallah bulunur.
7 Pus'ın sağlığa ne zararı var anlamadım? Dün arayıp yine ilgilendikjlerini söylemişti. Bugün de kendi telefonumu sattığım için aradıysada beni ulaşamamıştır sonuç olarak beklemedeyim hala. İnşallah bulunur.
7 Plus'ın SAR değerlerine hiç bakmadım. Yani aslında Apple ve Samsung gibi dev firmaların SAR değerlerini yüksek tutmazlar diye düşündüm o yüzden Amiral gemisi sınıfındaki telefonların SAR değerlerine bakmam. Madem yüksek bundan sonra bakarım bilgi için teşekkürler. Bu arada yine aradılar Apple çalışanları yerini tespit etmeye çalışıyorlarmış
Ara sıra Apple'dan arıyorlar işlemler devam ediyor bilgi vermek için aradık yine arıcaz diyorlar sürekli aynı kişi arıyor. Savcılığa 2 gün önce verebildik suç duyurumuzu ve bizimle ilgilenmeyen sürekli başka karakola yönlendiren polislerdende şikayetçi olduk. Benim anladığım kadarıyla Apple telefonun yerini tespit edip polisle konumuna gitmemizi isticek. @MisafirTerliği34
İki faktörlü kimlik doğrulamayıda açın bende açmıştım gerçi bi şey değişmedi ama olsun. Apple hesabınızı parolanızı girseniz dahi kayıtlı olan cep telefonunuza kod geliyor o girilmezse hesap açılmıyor başka yapıcak bir şey yok bildiğim kadarıyla.
@ykeremersoy Burdan DM olmuyor bildiğim kadarıyla sorunuz varsa burdan sorun.
Konuyu geç gördüm ama hayırlısı inşallah bulursun. Ayrıca şifrenin kırılması imkansız ev şartlarında Amerika'da yaşanan bi cinayet vakasında FBI kanıtları almak için Apple'dan telefonun şifresini kırmalarını istemişti fakat Apple kırmamıştı FBI da kendi imkanlarıyla oldukça uzun süren çalışma sonucu şifreyi kırabilmiş o telefondan onlara hayır gelmez ya şifreyi kırabileceğini sanan birine satacaklar yada telefonu yedek parça niyetine kullanacak birine satacaklar. Sizde telefonun yerinin gözükmesi için telefonun açık ve internete bağlı olması gerekir keşke Apple telefonu kapatmak isteyince şifre sorsa çalan kişilerde bu yüzden kapatamaz şarjın bitmeside oldukça uzun sürer oyun vs. çalışmayacağı için.
@Wicker10 Teşekkürler. Ancak şöyle bir durumda var bana mesaj ile kayıp telefonunuza Turkcell hattı takılmıştır diye mesaj geldi. Konumuna baktığımda son görülmesi bile gözükmüyordu çevrimdışıda gözükmüyordu buda şuna işaret oluyor hesaptan bir şekilde çıkmışlar. Hatta Apple çalışanı da bu iş tuhaf dedi ve artık kendisinin sadece aracı olabileceğini beni aradıklarında soru filan sorucaklarmış hesabın sahibinin olğumu ispat etmek zorunda kalıcam. Yani tuhaf bi hal alıyor bu iş.
@Wicker10 Teşekkürler. Ancak şöyle bir durumda var bana mesaj ile kayıp telefonunuza Turkcell hattı takılmıştır diye mesaj geldi. Konumuna baktığımda son görülmesi bile gözükmüyordu çevrimdışıda gözükmüyordu buda şuna işaret oluyor hesaptan bir şekilde çıkmışlar. Hatta Apple çalışanı da bu iş tuhaf dedi ve artık kendisinin sadece aracı olabileceğini beni aradıklarında soru filan sorucaklarmış hesabın sahibinin olğumu ispat etmek zorunda kalıcam. Yani tuhaf bi hal alıyor bu iş.
Sim kartını çıkartmak için bir şifre vb. lazım değil ki sadece iğneyi sokup çıkartıyor kedi kartını takıyor kendi kartını takması şifreyi kırdığı anlamına gelmez ki. Telefonu uçak moduna alıp kendi hattını taktı büyük ihtimal ve internete bağlı olmadığı için son görülme vs. güncellenmedi.