iPhone 7 Plus ekran süresi ne kadar olmalı?

Ekin2407

Decipat
Makaleler
3
Arkadaşlar, selamlar. Geçen gün P40 Lite adlı cihazdan 7 Plus'a geçtim. Batarya değiştirip Deji marka batarya taktirdim, sağlığı %100.
Şu an 1 günü rahat çıkarıyor. Ekran süresi 4-5 saat arası ama çok hızlı bitiyor gibi geliyor. 4-5 saat açık ekran normal mi? Az mı, çok mu 7+ için? P40 Lite gibi bir cihazdan geçtiğim için bana öyle geliyor olabilir mi?
Mesela 30 Ocak'ta, yani dün, 5 saat ekran açık kullanmışım, şarjı o gün 95'ten 27'ye düşmüştü. Oyun olarak sadece Clash Royale oynuyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, selamlar. Geçen gün P40 Lite adlı cihazdan 7 Plus'a geçtim. Batarya değiştirip Deji marka batarya taktirdim, sağlığı %100.
Şu an 1 günü rahat çıkarıyor. Ekran süresi 4-5 saat arası ama çok hızlı bitiyor gibi geliyor. 4-5 saat açık ekran normal mi? Az mı, çok mu 7+ için? P40 Lite gibi bir cihazdan geçtiğim için bana öyle geliyor olabilir mi?
Mesela 30 Ocak'ta, yani dün, 5 saat ekran açık kullanmışım, şarjı o gün 95'ten 27'ye düşmüştü. Oyun olarak sadece Clash Royale oynuyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Normal hocam bende 7 kullanıyorum ekran parlaklığına bağlı daha çok ama ortalamaya göre normal hatta 5 saat için çok iyi dediğiniz size öyle geliyordur.
O 5 saatin ne kadarını oyun ile geçirdiğinize bağlı.

Hocam oyun da Clash Royale yani.

Normal hocam bende 7 kullanıyorum ekran parlaklığına bağlı daha çok ama ortalamaya göre normal hatta 5 saat için çok iyi dediğiniz size öyle geliyordur.

Hocam oyun da Clash Royale yani.
Hocam son dediğinizi anlamadım hatta kelimesinden sonrasını biraz açar mısınız?

Hocam son dediğinizi anlamadım hatta kelimesinden sonrasını biraz açar mısınız?

Hocam 5 saat için iyi dayanmış demek istedim eski telefonunuz Android olduğu için onun şarjı tabii ki daha uzun gidiyor o yüzden siz bu telefona geçince size hızlı bitiyor gibi gelmiştir demek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı