iPhone 7 Plus hâlâ alınır mı?

Bütçe
2750
Peki iPhone 7 alınır mı PUBG, Instagram, WhatsApp Vs. için kullanılacak?

Şimdi olmasa bile ileride sorun çıkartabilir ve en az 32 GB versiyonu lazım tabii o da yeter mi bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim telefonumla aynı FPS'yi veriyor bir fark olmazmış hem de daha ucuz.

Tasarımı çok kötü ve Android'den bıktım.

POCO arayüz sıkıntılı sırf iPhone olsun diye 7 alırsanız ileride mutlaka sorun çıkarır bazıları yavaşladığını söylüyor.

Hocam bence elinizdeki cihaza hard reset atın eğer yine aynı problemleri yaşatıyorsa size paranızı biriktirin daha iyi bir telefon alın en azından paranız çöpe gitmesin.

2. el 2800₺ ye iPhone 7 Plus buldum alacağım Android'den sonra çok rahatlatacakdır beni.
Android alırsamda Samsung gibi sağlam bir marka alırım.

2. el 2800₺ ye iPhone 7 Plus buldum alacağım Android'den sonra çok rahatlatacakdır beni.

Çok büyük bir ön yargı Samsung dışında kaliteli markalar var Oppo mesela Realme sizin şansınıza gibi duruyor yoksa bunlar başarılı cihazlar.

Hocam 10 15 dakikanızı ayırıp reset atmak bu kadar mı zor? En azından deneyin sonradan paranızı boşa harcamış olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…