3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 21 Temmuz 2021 #31 Realme 7 cihazını 2 haftadır kullanıyorum ve dediğiniz sorunları hiç yaşamadım yazılımsal bir sorun olabilir mi? Hard reset atmayı deneyin.
Realme 7 cihazını 2 haftadır kullanıyorum ve dediğiniz sorunları hiç yaşamadım yazılımsal bir sorun olabilir mi? Hard reset atmayı deneyin.
Enesriderr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Metropol 21 Temmuz 2021 #32 316874 dedi: Realme 7 cihazını 2 haftadır kullanıyorum ve dediğiniz sorunları hiç yaşamadım yazılımsal bir sorun olabilir mi? Hard reset atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 2-3 ay sonra başlayacaktır bende de öyleydi.
316874 dedi: Realme 7 cihazını 2 haftadır kullanıyorum ve dediğiniz sorunları hiç yaşamadım yazılımsal bir sorun olabilir mi? Hard reset atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 2-3 ay sonra başlayacaktır bende de öyleydi.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 22 Temmuz 2021 #33 Enesriderr dedi: 2-3 ay sonra başlayacaktır bende de öyleydi. Genişletmek için tıkla... 7 Plus abimde var. Ve kesinlikle PUBG vs için alınmaz. O aşırı temiz kullanmasına rağmen PUBG'de drop giriyor + aşırı ısınıyor (3 gün boyunca denedim) Elimdeki Realme 5I 30 FPS destekliyor. GFX ile 60FPS yapmama rağmen anca 7 Plus kadar ısınıyor ve drop girmiyor bile. Kısacası PUBG konusunda 2019 model giriş segment bir telefon bile 7 Plus'dan daha iyi performans vermekte. Günlük kullanımda ve kamera olarak 7 Plus daha iyi. Ama kesinlikle Realme 7'den 7 plusa geçilmez.
Enesriderr dedi: 2-3 ay sonra başlayacaktır bende de öyleydi. Genişletmek için tıkla... 7 Plus abimde var. Ve kesinlikle PUBG vs için alınmaz. O aşırı temiz kullanmasına rağmen PUBG'de drop giriyor + aşırı ısınıyor (3 gün boyunca denedim) Elimdeki Realme 5I 30 FPS destekliyor. GFX ile 60FPS yapmama rağmen anca 7 Plus kadar ısınıyor ve drop girmiyor bile. Kısacası PUBG konusunda 2019 model giriş segment bir telefon bile 7 Plus'dan daha iyi performans vermekte. Günlük kullanımda ve kamera olarak 7 Plus daha iyi. Ama kesinlikle Realme 7'den 7 plusa geçilmez.