iPhone 7 Plus Home tuşuna basılmıyor

Yer
Suriye
Daha fazla  
Elimde iPhone 7 Plus anakartı vardı ben de gidip iPhone 7 Plus aldım bir tane çok uyguna ve anakartını değiştirdim. Touch ID'nin çalışmayacağını biliyordum ama Home tuşu da basmıyor neden olabilir acaba? Her şeyi yerinde ve düzgün taktığım eminim 2 kere kontrol ettim Touch ID'nin kesinlikle çalışmayacağını biliyorum fakat Home tusu neden çalışmıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir ihtimal yok. Söküp tekrar deneyin.

Az önce tekrar denedim bağlantı kısımlarını alkolle temizledim ve geri taktım ama Home butonu bir türlü çalışmıyor başka bir anakartın Home tuşu ama orijinal Home tuşu. Sorun neden kaynaklı olabilir? Bütün diğer şeyler sorunsuz çalışmakta. Sizce titreşim motoruyla alakası olabilir mi? Odunda orijinali duruyor ama şu an takılı olanda orijinal titreşim modülü sadece başka bir iPhone 7 Plus'ın.

Az önce tekrar denedim bağlantı kısımlarını alkolle temizledim ve geri taktım ama Home butonu bir türlü çalışmıyor başka bir anakartın Home tuşu ama orijinal Home tuşu. Sorun neden kaynaklı olabilir? Bütün diğer şeyler sorunsuz çalışmakta. Sizce titreşim motoruyla alakası olabilir mi? Odunda orijinali duruyor ama şu an takılı olanda orijinal titreşim modülü sadece başka bir iPhone 7 Plus'ın.
Başka motorla değişseniz nasıl olur?

Elimde sadece 2 adet var ama ikisi de orijinal yani bir de zaten çalışıyor titreşim motoru sessize aldığımda telefon caldığında normal sekılde calısıyor.

O zaman tuşun oradaki ile ilgili bir sorun var. Telefoncuya göstermeyi deneyin.

Son kez acıp tusu tamamen sokup temizlemeyi deneyeceğim işe yaramazsa bir telefoncuya götürürüm.

iPhone 7 7Plus'un tusu aynıymıs elimde çalıştığından emin olduğum bir iPhone 7 vardı normal şeklilde çalışan onun Home tusunu da takıp denedim ama yine olmadı sonrasında iPhone 7 yede bu 7 Plus'un tusunu taktım yine çalışmadı anlamadım tusta sorun olsa sipariş edeceğim ama iPhone 7'nin çalışan Home tusu 7 Plus'ta çalışmadı sorun Flex'te olabilir mi? Bu arada 3UTools'da Home tusu kısmında yok değil değişmiş olarak görünüyor yani mantıken flexdede sıkıntı yok.

Sorunu anladım orijinal Home tuşu başka bir anakartta çalışmıyormuş bu anakartın kendi Home tusunuda buldum ama onu da taktığımda 3UTools'da görünmüyor gidip yan sanayi bir Home butonu aldım o gelene kadar bu kendi Home tusunu yapmaya çalışacağım bunu yaparsam parmak izide gelmiş olacak ama nasıl yapabileceğimden emin değilim tertemiz parça herhangi bir Flex kopukluğuda yok ne yapabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı