iPhone 7 Plus için 10.000 mAh powerbank tavsiyesi

Kerim0

Hectopat
Öncelikle konuma hoş geldiniz. Hocalarım başlıkta da belirttiğim gibi iPhone 7 Plus telefonum için bir powerbank arıyorum.
Maksimum bütçem 200 TL.
Özellik olarak 10.000 mAh yani telefonu 3 defa şarj edecek bir alet arıyorum. Tabii patlamaması da önemli 😃.
Önerilerinizi bekliyorum, hepiniz okuduğunuz için çok teşekkürler iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle konuma hoş geldiniz. Hocalarım başlıkta da belirttiğim gibi iPhone 7 Plus telefonum için bir powerbank arıyorum.
Maksimum bütçem 200 TL.
Özellik olarak 10.000 mAh yani telefonu 3 defa şarj edecek bir alet arıyorum. Tabii patlamaması da önemli 😃.

O bütçede 20.000mAh önersem? :D
Maksimum bütçem 200 TL.

20.000mAh:Xiaomi Redmi 20000 mAh PB200LZM Hızlı Şarj Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

10.000mAh:

Xiaomi 18W hızlı şarj destekli 10.000mAh olan modelimi alabilirsiniz sabah 12.00 gibi aldım şu anlık çok iyi şekilde iş görüyor.
7 Plus'ın hızlı şarj desteği yok. Taktığınız zaman hızlı şarj oluyor fakat fena halde ısınıyor cihaz. Hızlı şarj, normal şarj çıkışları farklı mı acaba?

O bütçede 20.000mAh önersem? :D

20.000mAh:Xiaomi Redmi 20000 mAh PB200LZM Hızlı Şarj Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

10.000mAh:

Yok hocam 20.000 baya fazla gelir siz hangi 10.000 liği seçerdiniz ?

10000mAh powerbank alırsanız 3 defa tam şarj etmeyecektir. Gerçek kapasitesi daha düşük olacaktır. Yine de 2 tam şarjı rahatlıkla sağlaması gerekir. 5V 2A çıkışa sahip bir powerbank kullanabilirsiniz o telefonla. Kendi adaptörüne göre fark edilir miktarda hızlı şarj sağlar. Xiaomi marka powerbank tercih edilebilir. Şimdiye kadar memnun kaldığım bir marka. Farklı nesillerini de kullandım karışık olarak. Genel olarak kalite konusunda sorun yaşatmıyor.

Niçin hocam fiyat olarak mıdır yoksa başka bir sebebide var mıdır ?
10000mAh powerbank alırsanız 3 defa tam şarj etmeyecektir. Gerçek kapasitesi daha düşük olacaktır. Yine de 2 tam şarjı rahatlıkla sağlaması gerekir. 5V 2A çıkışa sahip bir powerbank kullanabilirsiniz o telefonla. Kendi adaptörüne göre fark edilir miktarda hızlı şarj sağlar. Xiaomi marka powerbank tercih edilebilir. Şimdiye kadar memnun kaldığım bir marka. Farklı nesillerini de kullandım karışık olarak. Genel olarak kalite konusunda sorun yaşatmıyor.
Tamamdır hocam 2 şarjda yeter zaten o zaman Xiaomi alıyım ben çok sağolun yanıtınız için.

Niçin hocam fiyat olarak mıdır yoksa başka bir sebebide var mıdır?

Tamamdır hocam 2 şarjda yeter zaten o zaman Xiaomi alayım ben çok sağ olun yanıtınız için.

Daha yeni Samsung'a göre kalitesi de iyi port sayısı daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı