iPhone 7 Plus için Deji batarya tavsiyesi

Efe ARSLAN

Hectopat
Telefonuma yeni batarya almayı planlıyorum. Orjinal i7+ bataryasının mAH’ı çok düşük. 3410 mAh Deji batarya gördüm ama daha önce hiç kullanmadığım için nasıl bir marka falan hiç bilmiyorum. Önerir misiniz? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6S deji batarya kullanıyorum. 1 yıldır sorun yok. Alınabilir. Hatta 2. telefonum nokia ona da deji aldım. 1 hafta gidiyor şarj. 😀 Gerisini siz düşünün.

Hepinize teşekkür ederim cevapladığınız için. Son bir sorum olucak size bu Deji markası yerine alınabilecek daha iyi bir alternatif var mı? Orjinal batarya için apple servisi 320 ₺ masraf çıkartıyorlar onu yaptırabilecek durumum yok şuan.

Hepinize teşekkür ederim cevapladığınız için. Son bir sorum olacak size bu deji markası yerine alınabilecek daha iyi bir alternatif var mı? Orijinal batarya için Apple servisi 320 ₺ masraf çıkartıyorlar onu yaptırabilecek durumum yok şu an.

Hocam konuyu hortlatmış gibi olmayalım. Apple yetkili servisle iş ortaklığı olan bir teknik serviste çalışıyorum. Gelen telefon bataryalarında deji marka bataryalardan bataryası şişip ekrana hasar veren kişilerle çok karşılaşıyorum. En iyisi yan sanayi parça kullanmamanız sağlığınız açısından da iyi olur.

Hocam konuyu hortlatmış gibi olmayalım. Apple yetkili servisle iş ortaklığı olan bir teknik serviste çalışıyorum. Gelen telefon bataryalarında deji marka bataryalardan bataryası şişip ekrana hasar veren kişilerle çok karşılaşıyorum. En iyisi yan sanayi parça kullanmamanız sağlığınız açısından da iyi olur.

Bende şimdi gördüm yazınızı fakat bir hafta önce taktırdım bataryayı. Telefonum 1.5-2 günü zorlar hale geldi. Umarım böyle bir sorunla karşılaşmam :D

Hocam merhaba. Belki bir bilginiz vardır diye sormak istiyorum. Iphone 7 Plus telefonumun arka mikrofonu bozuk diye apple yetkili servisi batarya değişimi yapmıyor. Mikrofonuda değiştirmiyorlar. Tek sundukları seçenek yeni telefon değişimi. Mikrofon ile bataryanın bir alakası yok zaten. Ben bu bataryayı servise telefon değişimi yaptırmadan nasıl değiştirtebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı