iPhone 7 Plus iOS 15.7.1 Jailbreak yapmak

Lafonde

Hectopat
Merhaba iPhone 7 Plus iOS 15.7.1 sürümündeki telefonuma Jailbreak yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz?

Linux ve MacOS için paylaşıldı dosyaları.

Eğer ki evinde Mac yüklü cihaz varsa ondan ya da Linux yüklü varsa onları kullan. Yok dedin ikisi de yoksa, Linux ile boot ederek yapacaksın. Checkra1n de farklı bir yöntemle linux ile olmuştu. Palera1n de de linux usb si hazırlayıp öyle yapıyorsun. Her YouTube videosuna güvenme. Unc0ver için bir hareket yok. Çoğu kişi unc0ver ile milleti kandırıyor. Unc0ver'in sürümü 15.7.1 için yok sakın kanmayın. Resmi sitesi burası. Bunlar dışında farklı sitelerden indirmeyin.

Şimdi asıl meseleye gelelim. iOS 15.7.1 Jailbreak yapılıyor mu?
Sorunun cevabı evet yapılıyor. bir aralar Tweak yoktu ama artık var. Buradan Geosnow'un açıklamasını izlemeni tavsiye ediyorum. Tabii sponsoru var ilkte onu tanıtıyor. O reklamını atla da. 😄

Yapman gereken kaynak kodlarına buradan ulaşmak. (Bu dosyaları kullan.)
Yapmak için video izleyebilirsin. YouTube üzerine palera1n Jailbreak yazarak ulaşabilirsin.
Yaparsan bana da haber ver.

Son düzenleme:
Linux ve macOS için paylaşıldı dosyaları.

Eğer ki evinde Mac yüklü cihaz varsa ondan ya da Linux yüklü varsa onları kullan. yok dedin ikisi de yoksa, Linux ile boot ederek yapacaksın. Checkra1n de farklı bir yöntemle Linux ile olmuştu. Palera1n de de Linux USB'si hazırlayıp öyle yapıyorsun. Her YouTube videosuna güvenme. Unc0ver için bir hareket yok. Çoğu kişi unc0ver ile milleti kandırıyor. Unc0Ver'in sürümü 15.7.1 için yok sakın kanmayın. Resmi sitesi burası. Bunlar dışında farklı sitelerden indirmeyin.

Şimdi asıl meseleye gelelim. iOS 15.7.1 Jailbreak yapılıyor mu?
Sorunun cevabı evet yapılıyor. bir aralar Tweak yoktu ama artık var. Buradan geosnow'un açıklamasını izlemeni tavsiye ediyorum. Tabii sponsoru var ilkte onu tanıtıyor. O reklamını atla da. 😄

Yapman gereken kaynak kodlarına buradan ulaşmak. (bu dosyaları kullan.)
Yapmak için video izleyebilirsin. YouTube üzerine palera1n Jailbreak yazarak ulaşabilirsin.
Yaparsan bana da haber ver.

Hocam benim size ulaşmam lazım nasıl iletişime geçebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı