Panel bayiliği gerçek mi?

• Konuyu başlatan brn6161
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 1.086

brn6161

Centipat
Makaleler
6
Screenshot_20260320-210923.jpg

Screenshot_20260320-210918.jpg

Screenshot_20260320-210631.png

İcim kötü oldu @Bayram Reis @k0zm1k hocalarim bu gercek mi? Tek bunda var, umarim gercek degildir.

Hocam neden boyle diyorsunuz ki? Gecmiste olan korkum halen daha devam ediyor o kadar zamaninda birkaç kez yasadim tekrar yasamak istemiyorum normalde takmayacak kisilerden birisiyim.
Hocam birşey olacak olsa bana olurdu. Bırakın artık. Polise gidin ifade verin madem bu kadar korkuyorsunuz.

Diyorum bu meselelere bizzat şahidim. Korkacağınız birşey yok şuan için. Hala diyorsunuz ki " geçmiş korkularım". Yapmayın hocam , yapmayın. Yazık ediyorsunuz kendinize. OKB/YAB intibası uyandırıyorsunuz gerçekten.

Yapmayın hocam. En iç yüzüne kadar biliyorum diyorum. Korkacağınız birşey yok. İyi niyetinizin esiri olmayın.

Panel falan ne işe yarıyor bilmiyorum açıkçası hocam hesabını falan mı çalmışlar.
Orasını tam anlamadım, galiba çalmamışlar ama çaldırmasından korkuyor. Herkes bir şey olmaz diyor ama KS OKB'den dolayı pek inanamıyor.

Ilk konustugum siralarda farkettim takintisini. Psikologa gitmesini gerektirecek kadar agir anlasiliyor ki.
Hocam Psikolog veya Psikiyatri şart gibi duruyor açıkçası. Ben kendisine tavsiyeler vermiştim ama galiba tavsiyelerim buhar olmuş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı