brn6161
Centipat
- Makaleler
- 6
Sana tavsiyem telefonu falan bırak 2-3 gün kafa dinle kendine telkinler vermeyi bırak.
Bir psikolojik rahatsızlık.
Bu arkadaş neyden bahsediyor?Bir konu da size açıklamıştım hocam, uzun açıklamak istemiyorum tekrar, üşendim. OKB: Kısacası Takıntı hastalığıdır.
Kendini oyalayacak bir şey bul. Zaten bu kendine verdiğin telkinler büyük oranda yapacak bir şey bulamadığında oluyor.Bunu yaptim iyi gelmisti ama bir yerden sonra sıkılıyorum.
Hocam birşey olacak olsa bana olurdu. Bırakın artık. Polise gidin ifade verin madem bu kadar korkuyorsunuz.Hocam neden boyle diyorsunuz ki? Gecmiste olan korkum halen daha devam ediyor o kadar zamaninda birkaç kez yasadim tekrar yasamak istemiyorum normalde takmayacak kisilerden birisiyim.
Hocam kendisi kısacası panel, siber güvenlik ve türevi şeylerine takıntılı, OKB si var kısacası çoğu kişi de farkında durumun.Bu arkadaş neyden bahsediyor?
Hocam kendisi kısacası panel ve türevi şeylerine takıntılı, OKB'si var kısacası çoğu kişi de farkında durumun.
Ilk konustugum siralarda farkettim takintisini. Psikologa gitmesini gerektirecek kadar agir anlasiliyor ki.Hocam kendisi kısacası panel ve türevi şeylerine takıntılı, OKB si var kısacası çoğu kişi de farkında durumun.
Kendini oyalayacak bir şey bul. Zaten bu kendine verdiğin telkinler büyük oranda yapacak bir şey bulamadığında oluyor.
Anladığım kadarıyla öyle bir olay yaşamamış ancak yaşamaktan korkuyor. Yersiz korkuları/endişeleri var anlayacağınız.Panel falan ne işe yarıyor bilmiyorum açıkçası hocam hesabını falan mı çalmışlar.
Orasını tam anlamadım, galiba çalmamışlar ama çaldırmasından korkuyor. Herkes bir şey olmaz diyor ama KS OKB'den dolayı pek inanamıyor.Panel falan ne işe yarıyor bilmiyorum açıkçası hocam hesabını falan mı çalmışlar.
Hocam Psikolog veya Psikiyatri şart gibi duruyor açıkçası. Ben kendisine tavsiyeler vermiştim ama galiba tavsiyelerim buhar olmuş...Ilk konustugum siralarda farkettim takintisini. Psikologa gitmesini gerektirecek kadar agir anlasiliyor ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.